2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام قربونت گل خانوم. 😍😍😍 اره من فکرمیکنم شایدجزاون دسته دوم باشم کی همش فکرمیکنم کروناس خدابخیر ...

توکل به خدا عزیزم 

خیلی عالیه فقط اصلا زیاده روی نکن

حالا شیر و زرد چوبه و عسل خیلی مهم نیست

زنجفیل رو فقط یه بار بخور 

ضمنا هیچ گونه دود اسفند و کندر و عنبرنسارا دود نکن چون بیشتر به ریه آسیب میزنن

بخور هم نده اصلا، همین که فضای خونه رو با کتری مرطوب نگه داری کافیه

ان شاالله که کرونا نباشه و فقط یه مدت رعایت کنی چیزی نمیشه، توکل به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی جون فرقی داره که استرادیول ایرانی بگیرم یا خارجی؟اخه خارجی هزینه اش خیلی بالا میشه

سلام عزیزم، برای خودم که ایرانی جواب داد گلی 

نه به نظرم فرقی نداره، فقط حتما تقسیم دوز کن در طول روز 

پیاده روی و مایعات زیاد 

اینا شاید نکته های ساده و تکراری باشه ولی خیلی موثر هست

بچه ها من تازه انتقالم منفی شده. 

اگه بخوام دوباره برم چقد آمپول داره؟ چون دفعه قبل که پانکچر داشتم و آمپولای اون بود. 

الان بخوام از اول واسه انتقال فقط برم باز همونقدر آمپول داره؟ یکی راهنمایی کنه چون جنین دارم. 

یه صلوات مهمونم کنید
وای خدا چه بد🥺 یعنی از این قرص متنفرم اخه میدونی زینب جون من سیستم ایمنیم کلا ضعیفه از بچگی تند تند ...

نه دیگه گلی مباحث رو با هم قاطی نکن، سرماخوردگی مکرر هیچ ربطی به سیستم ایمنی نداره 

یعنی نمیتونی نتیجه بگیری سیستم ایمنی شما ضعیف بوده، حتی ربطی هم به باروری نداره، یعنی اگر کسی کم سرمامیخوره معنیش این نیست سیستم ایمنی قوی شده، پس جنین رو پس میزنه 

چون اولا ابتلا به سرماخوردگی چند فاکتور نیاز داره، که مهمترین اون مواجه با ویروس هست، مثلا از پارسال تا الان من و خانواده ام اصلا سرمانخوردیم، کلی هم جلوی کولر خوابیدیم، چرا؟ چون ویروس سرماخوردگی با این رعایت ها دیگه انتشار پیدا نمیکنه 

تنها بیماری که گرفتیم کرونا بود

حالا بالفرض هم یه نفر زیاد با ویروس سرماخوردگی مواجه میشه ولی کمتر علائم نشون میده، باز ربطی به باروری نداره چون گلبول های سفید اینها و سایتوکایین هاشون با هم متفاوت هست و ربطی به هم ندارن، حتی دوستانی که لوپوس دارن الزاما نابارور نمیشن به خاطر مسائل ایمنی

خلاصه خیییییلی مبحث ایمنی پیچیده و جذاب و سخت تشریف داره، خیلی سخته، تو دانشگاه هم با کلی تلاش باید یه سری مسائل رو تفکیک میکردیم 

مثلا من خودم تو بارداریم با میکرو هفته اول انتقالم انواع دردهارو داشتم.....  کمردرد، پا درد، س ...

سلام اناجون خوبی عزیزم؟

شما با dfiچند میکرو کردید؟

مال همسر شما دی اف ای تغییر هم کرد؟

بیوپسی کرد همسرتون؟

بعضی از پزشکها نظرشون اینه هیچ درمانی نداره واهدایی

یعنی واقعا هوینطوره یا جای امید هست؟

مال همسر من ۳۶

سه ماه قبل اینکه پانکچر کنم dfi همسرم ۲۱ بود بعد که وارد سیکل شدم دکتر گفت نیازی نیست دوباره آز dfiب ...

خوب عزیزم همون ۲۱ خودشو تو کیفیت جنینات نشون داده دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من بودم حتما یه دکتر زنان میرفتم، خصوصا که قراره سیکل رو شروع کنی 

باش زینب جون ،سعی میکنم برم ،خودم هم استرس شروع سیکل رو گرفتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدم مرکز گفت بخور مشکلی نیست. امابازاسترس دارم متفورمین بد نباشه. میشه بگید چیاخوردید چیارو رعا ...

عزیزم کلا الان هر چی داری از اثرات داروهات..... 

به خودتن استرس نده..... 

+ فکر کن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com