2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
خخخخخخخخخ.....  عزیز دلم نکنه دو روزه زایمانم میخوایی بکنی؟؟؟؟؟؟

سلام... 😍😍خیلی بامزه گفتی فدات. 😊😉

خخ اره انگار خودشم دوقلوووو. 😂😂😂

نه ازشوخی گذشته سری قبلم تااخرهیچ احساس نداشتم اخرم فولیا کم بودش. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم علایم بارداری معمولا از ۶ هفته به بعد شروع میشه.....  ببین من هر دو مدل بارداریو داشتم د ...

ممنون آنا جون توکل بر خدا 

حق با توعه یکی نیست بهم بگه سری پیش کلکسیون علائم بودی چیشد که الان دنبال علائمی 

😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
مثلا من خودم تو بارداریم با میکرو هفته اول انتقالم انواع دردهارو داشتم.....  کمردرد، پا درد، س ...

آنا جون من قبلنا میخوندم و خیلی خوب بود شاهد استرس بچه ها نگرانیاشون بودم بعد چند صفحه که جلو میرفتم میدیدم مادر شدن دونه به دونه 

من اوایل یه تاپیکی میخوندم ادمینش خانمی به اسم نانا یا نینا بود فک کنم 

شمام تو اون تاپیک بودی بعدش تاپیک و عوض کردین  

اگه اشتباه نکنم 

ممنون از وقتی که برام گذاشتی 

من اشتباه کردم که چند روزه دنبال علائمم 

آخه با همسرم قرار گذاشتیم اینسری بیخیال باشیمو به نتیجش فک نکنیم ولی من خطا کردم 😂😂😂

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم خوبی ?صبح بخیر من دیروز بیشترسردرد داشتم وده چشمم درد میکرد امروزخوبم.  اره قرنطینه ...

سلام عزیزم صبح شما هم به خیر و شادی و سلامتی 

والا یا اینترنتی جواب رو بگیر یا بگو همسرت بگیره

اگر هم خواستی تست PCR بدی 5 روز بعد از شروع علائم بده

فقط گلی اینم بگم متاسفانه یه چیز دیگه هم رایج شده، بعضیا از شدت ترس از کرونا گاهی علائم کاملا مشابه کرونا پیدا میکنن، اگر تونستی حضوری ویزیت بشی خوبه

مایعات هم زیاد مصرف کن حتما 

رژیم پر پروتیین برای شما عالیه

درحد بیرون رفتن وخریدکوتاه فکر نکننم کسی بگیره هرکیو دیدم یا سزکارگرفته یا تو جمع خانوادگی سعی کن خو ...

اره منم اینجوری شدم پریودم هستم ضعیف تر شدم واسه همون. نه رفت امد نداریم باکسی فقط این خالم هی میاد خانه مامانم باید بگم دیگه نزاره بیادش. 😐😐😐

الان حال عمومیم خوبه ولی باورت میشه حس میکنم سلول های مغزم خسته ان؟ ازبس فکرواسترس دارم

سلام خانما

من دیروز انتقال دادم ۲تاجنین بلاست ۵ روزه.

چندتاسوال دارم ممنون میشم آنا جون ودوستان کمکم کنند.

۱.انتقال من بابیهوشی بود به نظرتون روی مثبت ومنفی شدن تاثیر داره؟

۲.من دارم سعی میکنم رژیم غذایی نشاسته دارمصرف میکنم

موثرهست؟

۳. کیابا باراول میکرو باجنین بلاست و۵ روزه مثبت شدن؟

۴. *****راستی خانما دکتر تو دستور قبل انتقال ب من متفورمین داده بود هم بخاطر جلوگیری ازقندبارداری به گفته خودش و هم من پلی کیستیک هستم. حالا تودستور بعد انتقال نیست، چیکارکنم به نظرتون مصرف کنم یاقطع کنم؟؟؟******

۵. چه میوه هایی رو بیشترتون مصرف کردید؟؟

ببخشید سوالام زیاد بود. لطف کنیدهرکس اطلاعاتی داره جواب بده

[QUOTE=164759303]زخیرت چند بود امپول چی زدی نگفتن چرا جنین ۵روزه نشده [/QUOTE

ذخیره ندادم‌دکترم نگفت ولی گفت تخمکام زیاد تیستن با سونو گفتن احتمالا بخاطر اسپرم ضعیف بوده.امپول فقط روزی ۱۵۰ سینال زدم

یا رب العالمین