2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
وای یاخداااا دلهره گرفتم زیاد من. امپولام شروع کردم ولی دکتره امروز نیست فرداهست. ای وای زینبی جان د ...

اگه علایم داشتی تست بده بنظرم  گونال هاحیفه الکی نزنی .من ازچندنفرکه کرونا گرفتن شنیدم کمر درد وسردرد وچشم درد داشتن گلودرد سرفه و خلط گلو تب ولرز بعضیا یکی دوتاشو داشتن. ولی اگه هم باشه وخفیف باشه تا تخمک کشی منفی میشی.دکار من برا تخمک کشی فقط از خون نوشت براشروع داروها تست حلق.کروناهم باشه فکر نکنم خیلی مهم باشه خواهرمنا بیهوش کردن سزرین شد تخمک کشی هم‌که سخت تر از اون نیس

یا رب العالمین
آنا جان ۳ماه پیش ۳۵بود بعد رعایتها که۲ماه گذشته ازش امروز ج آز شد۴۳ ...

خوب عزیزم این 43 هم مال همون زمانه که رعایت نمیکرده..... 

فرایند تولید اسپرم زمانبره.... 

اسپرمی که امروز بخواد تو نمونش بررسی کنن مال حدودا سه ماه پیشه..... 

یعنی تحت تاثیر شرایط اون زمانه..... 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهری ، آزمایش dfi اسپرم شوهر تو برگه آز اسپرم نوشته میشه یا نه آزش جدا ست ، میشه توضیح بدین

عزیزم آزش جداست هزینه بیشتری داره نسبت به یه آز اسپرم.... 

اما میتونه جوابش با از اسپرمم یه جا ارائه بشه...... 

منظورم اینه تو آز اسپرم معمولی نیست مگر اینکه هم آز اسپرم هم دی اف آی رو با هم انجام داده باشه.. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فک میکنم باسنشو میکنه طرف شکمم و فشار میده 😂فضول خان  نمیدونم چرا همیچین فکری میکنم 😂یجوری ...

دقیقا سنگه ها..... 

اصلا انگشت توش نمیره..... 

از تو هم حس میکنی اون سفت شدن رو..... 

خوب عزیزم این 43 هم مال همون زمانه که رعایت نمیکرده.....  فرایند تولید اسپرم زمانبره....  ...

قربون شکلت برم  فهمیدم عزیزم.دستت درد نکنه زمان گذاشتی برام.آره متوجه شدم   

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ببین دکتر به من گفت یک هفته جلو عقب اصلا مشکلی نیست. آیت الکرسی و چهارقل برای نی نی میخونم. خداوند ر ...

ممنونم،اگه از اول پریودی حساب کنم دوهفته عقبه،اولین سونو ۶ هفته بودم گفتن ۵ هفته ای جنین دیده نمیشه الان دوهفته گذشته بود ولی گفت ۶ هفته ای

قربون شکلت برم   فهمیدم عزیزم.دستت درد نکنه زمان گذاشتی برام.آره متوجه شدم    

بوسسسسسس.... 

تخمکم با سینال کیفیت نداشت اره عزیزم درست میگی باز توکل به اوس کریم ببینیم چی میشه ولی برام دعا کن خ ...

نگران نباش عزیزم، حتما دکترت کیس مشابه شما زیاد دیده

ان شاالله که هایپر هم نمیشی

اون رژیم پر پروتیین که گفتم هم رعایت کن تو کم شدن عوارض کمک میکنه

سلام بچه ها  من روز شش انتقالم چرا علائم ندارم  که دلخوش کنم  انگار نه انگار 😶

عزیزم ماهیتابمو در بیارم؟؟؟؟؟؟ 

سلام یعنی چی پانکچر نمیکنن تست مثبت باشه پس اینهمه آمپول که طرف مصرف کرده چی میشه اینهمه هزینه&nb ...

عزیزم پس اون همه مریض های دیگه چی میشن!!!! 

اگر یکی دیگه بگیره و دور از جون تلف بشه چی

امکانات مراکز جوری نیست که بتونن از این ویروس نو ظهور پذیرایی کنن، مراکز مجبورن بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنن

اون تخمک ها و آمپول و هورمون هم تحت کنترل هست، ولی فکر کنم کسی که به ناچار تو شرایط کرونا دست روزگار مجبورش کرده ivf کنه تمام شرایط رو میدونه

ان شاالله هیچ کس تو این موقعیت نباشه

ان شاالله چیزی نمونده تا واکسن بیاد، توکل به خدا

ممکنه بخاطر بالا بودن گلبول های سفید خون این فکرو کرده باشه که ایمنی بدنم بالاس؟

نه گلم اصلا ربطی نداره 😉 😉 😉 

شاید بر اساس تجربه 

شاید هزار تا دلیل دیگه 

توکل به خدا، فقط اصلا مهمونی و دور همی نرو، کسی هم راه نده خونتون، ماسک هم سفت و سخت رعایت کن گلی

عزیزم بعضی آزمایشگاه ها روش نمونه گیریشون یا اون ظرفی که خون رو توش میریزن برای کسایی که داروی انعقا ...

درسته.ولی حالا من میخواستم ببینم اگه آسپرین رو شب نخورم و صبح بخورم اشکالی پیش نمیاد که؟

خدایا شکرت