2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
راستی ببخشید اخرین سوال🤦🏻‍♀️من صبحا که بیدار میشم شکمم خیلی سفته مثل سنگه چرا ؟؟ 

عزیزم برا منم اینطوری میشد حتی یه بارش یادمه نیم ساعت مثل سنگ بود ترسیدم بالاخره رفتیم دکتر مارمولک نمیدونم چه پوزیشنی گرفته بود اون طوری شده بود..... 

خواست سونو کنه یهویی پوزیشنشو تغییر داد.....

شکمم شل شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زینب جان یه سوالم دارم.من قراره سل فری بدم.اگه جزو شرایطش قطع کردن یکی دوروزه آسپرین باشه من چیکار ک ...

عزیزم بعضی آزمایشگاه ها روش نمونه گیریشون یا اون ظرفی که خون رو توش میریزن برای کسایی که داروی انعقادی دارن فرق میکنه. آزمایشگاه دنا برای من اینکارو کرد، چون دکترم گفته بود به هیچ عنوان انوکسا رو قطع نکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی ببخشید اخرین سوال🤦🏻‍♀️من صبحا که بیدار میشم شکمم خیلی سفته مثل سنگه چرا ؟؟  

بچه های من با سونوگرافیا قرارداد داشتن انگار..... 

منو به استرس مینداختن..... 

تا میرفتم و قبض سونو رو واریز میکردم تکون میخوردن یا همه چی نرمال میشد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا منم اینطوری میشد حتی یه بارش یادمه نیم ساعت مثل سنگ بود ترسیدم بالاخره رفتیم دکتر مارمولک ...

من فک میکنم باسنشو میکنه طرف شکمم و فشار میده 😂فضول خان  نمیدونم چرا همیچین فکری میکنم 😂یجوری سفت میشه انگار ی تیکه سنگ تو شکمهه

ی بار اینجوری خوابیده بودم خالم گفت بده دیگه از همون بار سعی کردم این کارو نکنم اما واقعا درد میگیره ...

عزیزم در حد چند دقیقه اصلا موردی نداره.....

اون مدل که گفتم زیر سرت بلند باشه انگاری حالت بین خوابیدن و لم دادن اونطوری فکر کنمبیست دقیقه هم میتونی بخوابی..... 

وای یاخداااا دلهره گرفتم زیاد من. امپولام شروع کردم ولی دکتره امروز نیست فرداهست. ای وای زینبی جان د ...

آره گلم خودت بزن

نه آزمایش نده گلم الان 

اگر دیگه علائمی نداشتی و خوب بودی که مشکلی نیست 

اینم بگم گاهی آغاز کرونا با علائمی مثل چشم درد و سرخی چشم هست

فقط من آخرش نفهمیدم علائمت چی بود؟؟ 

مامان و بقیه کسایی که باهاشون تماس نزدیک داشتی هم قرنطینه بشن و ماسک بزنن تو خونه موقعی که داخل اتاق نیستن

مرسی عزیزم  یعنی تاثیر داره روی جنین و منفی شدن  و اگه بیشتر باشه درمان میشه

عزیزم بله رو کیفیت جنین تاثیر میذاره و رو گریدش اگه اشتباه نکنم..... 

عزیزم کلا درمان مشکلات اسپرم سختتر و زمانبرتره..... 

اما چون اسپرم میلیونیه کافیه یه کم پارامترها بالا پایین بشن خیلی موثر میشه..... 

مثلا مورفولوژی همسر من از صفر درصد رسید به یک درصد خیلی خوب شد پنج تا جنین عالی برامون تشکیل شد.... 

انصافا خیلی صبور بودی. همروئید واقعا قابل تحمل نیست کلافه کننده است. اما خب ثمره اینهمه سختی دوتا دس ...

خخخخخخخخ..... 

آره واقعا میارزید..... 

اما باورت میشه الان همه اون سختیا خیلی کمرنگ شدن..... 

گاها یاداوریشون به سختی ممکن میشه..... 

یعنی دیگه با جزئیات یادم نمیان..... 

آدم اون زمان که درگیرشه فکر میکنه تا عمر داره فراموش نمیکنه اما همچین تو گذر زمان محو میشن...... 

جدی هرروز نمیزنی؟ برا همه تجویز نمیشه گویا... چون نشنیده بودم اسمشو

همون یه دونس تا دوشنبه برم ببینم وضع چه جوری دکترم اون جوری صلاح دید به چند نفر دیگه سینال داد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی