2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
راستش من چیزی نمیدونم و تا حالا نشنیدم، حتما از مسئول فنی آزمایشگاه بپرس، بی زحمت جوابش رو هم اینجا ...

زینب جان من فردا به یه آزمایشگاه دیگه میخوام زنگ بزنم و احتمالا اونجا برم.ضمنا من تازه تصمیم گرفته بودم که آسپرین رو که شبا میخورم بندازم به بعد صبحانه.به فکرم رسیده فعلا امشب آسپرینم رو نخورم تا فردا صبح زنگ بزنم بببنم اینیکی آزمایشگاه چه شرایطی رو میگه.نهایت آسپرین رو بعد دادن آزمایش و بعد از صبحانه میخورم.به نظرت فکرم اوکیه؟

خدایا شکرت  
من به پهلو میخوابم، میگن نباید به پشت خوابید. یه مشکلی هم که دارم دو طرف لگنم هم راست هم چپ آسیب دید ...

من زیاد به پشت نمیشم در حد ۱یا ۲دقیقه چون کمرمم خیلی درد میگیره اینجوری یکم بهتر میشه . اخی عزیزم من با اینکه اسیب دیده نیس صبحا که بیدار میشم انگار منو لگد کوب کردن .نفخم منم دارم گاهی خیلی بده شکمم که در حال بزرگ شدنه باز نفخم که باشه بیچاره میشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما نرمال بوده همه چی اگه چیزی باشه خودشون میگن راستی شما تو چ پوزیشنی بیشتر میخوابی من از بس به په ...

عزیزم ترجیحا الان دیگه به پشت نخوابین..... 

یا اگه میخوابین زیر سرتون بلندتر باشه و زمانش طولانی نباشه.... 

چون وزن بچه میفته رو شریانها خیلی خوب نیست..... 

من یادمه اون زنان به دکترم گفتم بعضا میخوام به پشت بخوابم گفت اینارو رعایت کنی میتونی بخوابی اما طولانی نه.... 

راستی به پهلو میخوابی بالش لای پاهات میذاری؟ 

خیلی کمک میکنه و فشار رو از کمر کم میکنه.... 

اما ملا دیگه رفته رفته سختتر میشه..... 

من کلا اواخر دردهای لگنی زیاد داشتم یه سمت لگنم خیلی تحت فشار بود انگاری.... 

بعضا میلنگیدم دیگه..... 

من حتی اواخر دیگه نمیتونستم رو باسسنم بشینم از این بالشهایی که سوراخ دارن درست کرده بودم وگرنه اصلا نمیتونستم بشینم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من به پهلو میخوابم، میگن نباید به پشت خوابید. یه مشکلی هم که دارم دو طرف لگنم هم راست هم چپ آسیب دید ...

عزیزم چیزای نفاخ نخور..... 

نفخ خیلی اذیت میکنه منم کشیدم..... 

انصافا هر کدومش یه داستانیه..... 

حالا من اواخر هموروئید و این داستانام اضافه شده بود..... 

گل و بلبل بود دیگه..... 

خخخخخخخخ

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ترجیحا الان دیگه به پشت نخوابین.....  یا اگه میخوابین زیر سرتون بلندتر باشه و زمانش طولا ...

ی بار اینجوری خوابیده بودم خالم گفت بده دیگه از همون بار سعی کردم این کارو نکنم اما واقعا درد میگیره کمرم در حد ۱ یا۲ دقیقه به پشت میشم بعد برمیگردم به پهلو میخوابم از همون اوایل هم بالشت زیرپام میزارم الانم رفته رفته سخت میشه خوابیدن ‌.منم لگنم درد میکنه چند وقته انگار سوزن سوزن میشه وقتی خیلی به پهلوم ام 

۲ تا جنین ۵ روزه بوده همراه با خراش و prp  بوده  تازه ۲۵ نوبت پریودی خودم بوده ولی هیچ عل ...

احتمالا میخواد انشالله حسابی بتات تپل شده باشه.....

عزیزم چیزای نفاخ نخور.....  نفخ خیلی اذیت میکنه منم کشیدم.....  انصافا هر کدومش یه داستا ...

انصافا خیلی صبور بودی. همروئید واقعا قابل تحمل نیست کلافه کننده است. اما خب ثمره اینهمه سختی دوتا دسته گل شیرینتر از عسل شد. یاد خونه سازی و پشت بام گردی پسرت میوفتم خنده ام میگیره 😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم کبدش رو جدیدا آزمایش نداده.برنج چرا در هفته زیاد میخوره اما سرخ کردنی هفته ای شاید۱بار کوکویی ...

خوب پس هنوز پس زمان جواب گرفتن کارهایی که انجام دادین نرسیده..... 

یعنی این نتایج مال قبل ترک سیگار و این داستانهاست.... 

پس + فکر کنین شاید یکی دو ماه دیگه تست دی اف آی میداد نتیجه بهتر میشد.... 

خوب پس هنوز پس زمان جواب گرفتن کارهایی که انجام دادین نرسیده.....  یعنی این نتایج مال قبل ترک ...

آنا جان ۳ماه پیش ۳۵بود بعد رعایتها که۲ماه گذشته ازش امروز ج آز شد۴۳ ...

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اگه میشد که حتما متاسفانه فقط همین تو شهرمونه که اونم طرحشو میگذرونه اگه بخوام عوض کنم باید برم ی شه ...

نه عزیزم اصلاح صلاح نیست بخوایی تو این اوضاع شهر دیگه بری..... 

نگران نباش به سلامتی میگذره.....