2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ایشالله مثبتی     دکتر نصر خودش انتقال داد؟؟

ایشالا😘😍 دکتر من لاهوتی بود ، ولی اونروز نصر هم بود کلی خانم اومده بودن واسه انتقال😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت😙 عزیزم نگران نباش اصلا ضرر استرس بیشتره، خیالت راحت تا اونموقع خوب شدی فقط حسابی خودتو تقوی ...

شادن جون چطوری؟ نی نی خوبه؟ امروز رفتم آنومالی خدارو شکر خوب بود. یکی از شریان های رحمی همچنان مقاومت داره. یه سوال؟ گرید جفت رو کجا نوشته یعنی میدونی اصطلاح پزشکیش چیه؟ الان باید چند باشه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت😙 عزیزم نگران نباش اصلا ضرر استرس بیشتره، خیالت راحت تا اونموقع خوب شدی فقط حسابی خودتو تقوی ...

باشه عزیزم چشم تموم سعیمومیکنم. تقویتی چیاخوبه قربونت برم? نمیدونم. 

فقط ازصبح خودموبستم بهش شیرزردچوبه وزنجفیل 

عزیزم مال منم همین اندازه بود هماتومم نگران نباش الان دخمل شیطونم ۴ سالشه....  فقط داروهاتو مر ...

انگاری این هماتوم برا اکثر مامانای ای وی افی اتفاق میفته . برا شما هفته چندم بود و کی جذب شد لکه بینی داشتین یا نه؟من از هفته ۷تا ۱۵ داشتم که جذب شده بود ولی باز دوباره یهو پیداش شد دفعه اول لک نداشتم فک کنم برا این بوده که از اول امپول و شیاف میزدم درسته؟

عزیزم به مام گفته بودن بحث اهدایی رو....  به خودت و همسرت برس......  حتما جواب میگیرین.. ...

سللم ممنون میشم جوابمو بدید 

امروز روز ۱۶ انتقال جنین هستم  دکترم گفته روز ۲۱ برم برای ازمایش الان سه روز کمر درد دارم درصورتی که قبلا نداشتم ایا میتونه نشونه بارداری باشه کمی هم زیر دلم درد میکنه

خانما خوردن کدو حلوایی بعد انتقال ضرر نداره؟

فکر نکنم ضرر داشته باشه.....

حتی برا بچه هام خوبه..... 

من تو غذای بچه ها میریختم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بیوپسی لازم نشد با fna باسرنگ گرفتن ولی جنینا بلاست نشدن گفتن مشکل از اسپرم بوده

بله درسته..... 

با سرنگ گرفتن.... 

شاید از طریق بیوپسی بهتر جواب بده با دکتر همسرت یه صحبتی بکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات بشم عزیزم....  منم مثل خودت اصلا فکرشم نمیکردم باردار بشم اونم با یه بار در اون ماه اونم ...

سلام انای عزیز 

ببخشید من باز مزاحمتهام زیاد شد 

عزیز من دارم به بچم شیر میدم و دکتر بهم پروژسترون داده ، تاصیری توو شیر بچم‌داره ؟ چیکار باید بکنم‌؟ 

بعدش شما بارداری دوم چند وقت بود فهمیدید باردارید و از کی امپول دورناف را شروع کردید ؟ من متاسفانه نتونستم برم دکتر قبلی یه دکتر دیگه رفتم گفت بزار ۲ هفته دیگه ببینیم جنین وضعیتش چجوریه بعد شروع میکنیم‌ و بهم فقط پروژسترون ۲۰۰ و اسیدفولیک و ویتامین دی داد ، نظرت چیه در اینمورد ؟منم مصل شما هتروزیگوت هموزیگوتم

من یه هماتوم ۵*۵ هم دارم و لکه بینی خیلی کم دارم 

یه سوال دیگه موند 

اشکال داره من پروژسترون را بصورت خوراکی بخورم ؟ البته نوشته به هر روش میشه مصرف کرد، واژینال، رکتال و خوراکی

الان ۷ هفته و یکروز هستم

کسی بوده آزواسپرم باشه شوهرش طبیعی بارداربشه ؟اصلا امکانش هست مثل بچه دوم شما؟

عزیزم خوب آزو باشه و اسپرم تو منی نباشه چطور طبیعی باردار بشه؟ 

مگه اینکه تعداد اسپرمها صفر مطلق نباشه تو نمونه... 

@تورک_آنا   فرصت داشتی منم دریاب عزیزم

عزیزم من پیغامهارو به ترتیب میخونم و جواب میدم..... 

شادن جون چطوری؟ نی نی خوبه؟ امروز رفتم آنومالی خدارو شکر خوب بود. یکی از شریان های رحمی همچنان مقاوم ...

خوبیم قربونت😍😍😍

خداروشکر عزیزم، شریان رحمی رو برای من بررسی نکردن انگار یعنی تا حالا اسمی ازش نبردن😶

گزارش سونوم وضعیت جفت رو فارسی نوشته فوندال متمایل به راست گرید 1، الان باید یک باشیم فکر کنم ولی ان تی صفر بودم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...