2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل همسر من مورفو هست عزیزم که 0 هست.35دی اف ای

عزیزم

امروز جواب همسرم منم اومد 

Dfi۳۸ بود

بنظرم باید اول dfi کم بشه!

ما بعد انتقال دوم تا الان کلی آزمایش دادیم!همه چی خوب بود!الان تازه رسیدیم به dfi!اونم نمیخواستیم بدیم،دکتر اصرار کرد!

انشالله با دارو‌ و تغذیه کم بشه

قربونت برم.اره یکیه انگار شرکت هاش فرق داره یا نمیدونم یکیش خارجیه به منم داده بودن.واسه این َمیگن ا ...

به من گفت از دارو خانه فتح بگیر چند تا قلم دیگه هم از ارو خونه همکف مام 

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی از نگرانی درم اوردی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام عزیزم خوبی؟ میبینی چیشد؟ استرس کم بوداینم اومد, دعاکن ایشالله چیزی نشه. فقط انگار سردرد دارم هم ...

قربونت😙

عزیزم نگران نباش اصلا ضرر استرس بیشتره، خیالت راحت تا اونموقع خوب شدی فقط حسابی خودتو تقویت کن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم امروز جواب همسرم منم اومد  Dfi۳۸ بود بنظرم باید اول dfi کم بشه! ما بعد انتقال دوم تا ...

فعلا که برای ما دی اف ای رشد داشته بعد۲ماه  تا اینکه کم بشه  انشالله شما با دارو جواب میگیری عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها میشه بگین جواب غربالگری اول چندروزه میاد؟مخصوصا اونایی که تو دنا ازمایش دادن.لطفاااا کمک

عزیزم من دنا نبودم نیلو رفتم صبح ازمایش دادم ساعت ۹شب پیامکش اومد که اماده بود فرداش گرفتم 

وارد سیکل شدی؟؟

۸ روزه انتقال دادم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بستگی داره.....  مثلا تو چکاپهای اولیه یه سری تستهای انعقادی و ایمنی هستن.....  اونها مو ...

اگه تو خصوصی عکس آزمایشمو بفرستم براتون میتونین یه نگاه بندازین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای بابا! غذا رو رعایت میکنید؟ لباس تنگ هم خوب نیست

باورت میشه این ۲ماه کل سیستم زندگیشو بنده خدا عوض کرد.دلمم میسوزه میبینم اینقدر تلاش میکنه اما باز نتیجه اینه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........