2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
مشکل همسر من مورفو هست عزیزم که 0 هست.35دی اف ای

عزیزم مام با همین حدودا جواب گرفتیم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با گوشی عزیزم  با لپ تاپ به خاطر پسرم جرات نمیکنم،، بیدار بشه ببینه روشنه تا داغون نکنه ول کن ...

ای جانممممممم..... 

خندم گرفت..... 

دقیقا حال منو وصف کردی..... 

با این تفاوت که من دو تا تخریب چی دارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂

ادرینا جان بی بی نشون نمیده بعد من خودم انتقال اولم گفتم بی بی میزنم حالا هر چی شد شد دیگه. بعد روز 11 زدم منفی بود چنان تپش قلب گرفتم که همسرم رو تخت می گفت دارم بالا پایین میشم با قلبت 😂

الان روز 13 هستم ولی جرات ندارم بزنم دیگه 5 شنبه آز میدم. انشااله که هممون نتیجه میگیریم 🌺

هر ده گرم را چندروز استفاده میکنید؟

هر سی گرم حدود بیست و پنج روز

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه مگه اینا تو آزمایش چکاب معمولی مشخص میشه؟

بستگی داره..... 

مثلا تو چکاپهای اولیه یه سری تستهای انعقادی و ایمنی هستن..... 

اونها مورد داشته باشن که بر اساس اونا میتونن قضاوت کنن..... 

اما اگه اونا نرمال باشن که برا من بودن تستهای تخصصی تر چک میشن.... 

مثلا کسی که تست آنتی تی پی او غیر نرماله یعنی یه نشونه از مشکل ایمنیو میتونه داشته باشه..... 

سلام عزیزم اگه بعد از انتقال جنین  خیلی معذرت میخام 🙈🙈 باد از واژن خارج بشه مشکلی هست ؟ علتش ...

عزیزم خوب میتونه دلایل مجتلف داشته باشه..... 

سردی رحم..... 

ضعف عضلات دهانه رحم..... 

و..... 

من خودمم این مشکلو داشتم اما با اطلاع سردی رحمم حل شد یعنی احتمالا برا من به سردیرحمم ربط داشته..... 

البته برا من یه مدت خیلی تکرار میشد..... 

اما فقط یه بار اونم بعد دستکاری رحم احتمالا چیزی نیست..... 

بچه ها من امروز تازه روز دوم انتقالمه سر موضوعی اعصبانی شدم و خیلی حرص خوردم و تپش قلب گرفتم الانم ک ...

عزیزم به فال نیک بگیر..... 

والا زمان ما هر چی با همسرش دعوا میکرد + میشد..... 

خخخخخخخخ..... 

سلام اناجون...من برات یه میغام دادم فک کنم تدیدی یا جواب دادی من ندیدم...گلم اولا ممنونم از تاپیک خو ...

من شنیدم با ۳۰ سال و۲۸ سال ناباروری هم باردارشدن ولی هرچی سن بالاتربره خوب شانس کمتره اگرنه هست.شما تخمک دارید؟تخمک باشه حله ولی خیبی دکترا زیربار سن بالانمیرن

یا رب العالمین
به سلامتی عزیزم.....  به سلامتی برین و برگردین.....

فدات شم عزیزم 

ممنووووووووون 💗💙💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ادرینا جان بی بی نشون نمیده بعد من خودم انتقال اولم گفتم بی بی میزنم حالا هر چی شد شد دیگه. بعد روز ...

عزیزممم😁😁😁 اره اصن این روزا خیلی استرس اوره خدا بهمون صبر و نیرو بده😬😁🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

انشالله همگی مثبت بشیم ، اونایی هم که در آینده انتقال دارن انشالله جواب مثبت بگیرن🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزممم😁😁😁 اره اصن این روزا خیلی استرس اوره خدا بهمون صبر و نیرو بده😬😁🙏

واقعا صبر میخواد. من معذرت میخوام تقریبا 5 روزه تکرر ادرار دارم به خودم امید میدم. البته قبلشم زیاد میرفتم ولی الان بیشتر شده 

واقعا صبر میخواد. من معذرت میخوام تقریبا 5 روزه تکرر ادرار دارم به خودم امید میدم. البته قبلشم زیاد ...

منم دارم ، بیبی چکت هاله هم ننداخت؟