2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمن اخه اصلا راجع به ساعت نگفتن فقط نوشتن شبی یک عدد بعد من کسی رو میخوام بگم از این به بعد بیاد اون ...

خب ازاین به بعد همون شش بزن .انوکسا هم همینطوره ها .تویه ساعت مشخص بزن

سلام زینبی جون شمایه بار اینجا گفتید النوا برایه زخیره های پایینه هر چی هم من شنیدم برایه زخیرهی پای ...

سلام عزیزم 

راستش منم تعجب کردم 

ولی قطعا دکترت بهتر میدونه

شما قبلا اگر اشتباه نکنم تمام تخمک هات رو گفته بودن کیفیت نداره با گونال، شاید این بار خواسته کنترل شده ببینه این چه نتیجه ایی میده 

باز هم میگم گلی من متخصص زنان نیستم، حتما دکتر شما اطلاعات و اشراف کامل داره شک نکن

مرسی گلم کلا از وقتی وارد این پروسه آی وی اف شدم آدم عصبی شدم کلافه ام تا یه چیز کوچیکم میشه حرص میخ ...

عزیزم فشار روحی اومده برات فقط خودتی که می تونی کمک کنی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی؟ حال گل پسرچطوره؟ دخترگلت خوبه؟ منم ازدیروز دوره روشروع کردم

سلام عزیزم مرسی مام‌خوبیم به به مبارکه حتما نی نی میاد تو دلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من امروز تازه روز دوم انتقالمه سر موضوعی اعصبانی شدم و خیلی حرص خوردم و تپش قلب گرفتم الانم ک ...

نگران نباش عزیزم .منم توشرایط تو بودم وهستم .ازشانس من نمیدونم چرا بعضی اتفاق ها باید الان بیفته که من انتقال دادم وباید اروم باشم 

فکرمیکنم از جایی ک ما میخریم هم خارجیه. چون زنبورداره فکرمیکردم محصوله خودشونه اما بعد متوجه شدم انگ ...

اره خارجیا ده گرمی ۶۰ و۷۰ بود یسری میکفت کیفیتش نزدیک ایرانیه۱۰۰ ایرانی هم ۱۵۰ یجاهم ۱۲۰ گفت ده گرمی را

یا رب العالمین
نگران نباش عزیزم .منم توشرایط تو بودم وهستم .ازشانس من نمیدونم چرا بعضی اتفاق ها باید الان بیفته که ...

شما روز چندمی الهی بحق علی مثبت بشی عزیزم. خیلی احساس بدی دارم که تازه روز دوم اینهمه گریه کردمو حرص خوردم سرم داره منفجر میشه بخدا دست خودم نبود نشد که آروم باشم. همه امیدمو از دست دادم چون میدونم نداشتن استرس و حرص نخوردن یکی از مهم ترین فاکتوراس ولی خوب من نتونسم همین اوله کاری خودمو کنترل کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..