2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045182 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ازش خبر ندارم بلدم نیستم صداش کنم اونم سه تا پسر داشت 

عزیزم ممنون که به فکرمی 😍

والا من این ماه که دومین پریودیم بود رفتم داروهامو گرفتم ولی بعداز شروع ال دی و اسپیرین خونریزیم بیشتر شد و تا الان هم قطع نشده😢حدودا ۱۱ روز خونریزی داشتم الانم لک بینی دارم...تاحالا اینطوری نشده بودم اصلا .....زنگ زدم مرکز گف قرصه استروژن بگیر که هیچ تاثیری نداشت😢ایشالا پنج شنبه امپوله دیفرلین رو بزنم ببینم چه طور میشه ....ایشالا هممون نتیجه بگیریم

با گوشی عزیزم  با لپ تاپ به خاطر پسرم جرات نمیکنم،، بیدار بشه ببینه روشنه تا داغون نکنه ول کن ...

حیگرشو برم الهی....شیطون خاله...😍😍😍😍گلم من با گوشی وارد میشم....دعوت به دوستی رو که قبول میکنه ولی پیغاما رو نمیدونم چون کسی برام پیغام نفرستاده که متوجه بشم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۴۱ سال

ممنون عزیزم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کاش منم مثبت شم نه ماه استراحت میکنم  چیه مگه

ایشالله مثبت میشی عزیزم ولی من تا الان استراحت بودم الانم دارم کارمو از دست میدم و واقعا بهش احتیاج دارم واسه همین میگم ناراحتم

خدایا شکرت 
خانوما اگه تیروعید مشکلی داشته باشه آی وی اف میکنن یا باید اول درمان شه؟

برایه من کم کار بود دارو داد تا نرمال شد میگن رو کیفیت تخمک اثر داره برایه همین تا نرمال نشه عقب میندازن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم ممنون که به فکرمی 😍 والا من این ماه که دومین پریودیم بود رفتم داروهامو گرفتم ولی بعداز شروع ...

وایی  عزیزم خوش اومدی انشالله به سلامتی هر چه زودتر مشکلت حل شه وجوجه هاتو انتقال بدی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اصفهان نخریدم از تهران گرفتم. کلی سرچ کردم چهار ماه دنبال شماره ی مهندس پیرایرانی بودم تا بالاخره مغ ...

عزیزم میشه شماره اش رو بزاری؟قیمنش چقدره؟با عسل قاطیه؟

منم ترشحم قهوه ای  شده الان سونو رفتم گفت هماتوم نداری ولی فیبروم دارم میگن شاید واسه اونه  ...

عزیزم چاره ای نیس تا الان که نصف راهو رفتیم بقیشم خدا بزرگه و هوامونو داره .راستی نینیتون دختره یا پسر؟