2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میمیرم از فضولی بی بی نرارم😅منم بلاست بوده ۱۲ روز بعد انتقال منظورته عزیزم یا با ۵ روزگی  ...

😂

من وقتی انتقال دادم جنینم ۵روزه بود از روز اول انتقال حساب کردم ۱۲ انتقال رفتم آزمایش دادم بعد اومدم خونه بی بی گذاشتم 

اگه جنینت بلاست و ۱۲انتقالی میتونی بری آزمایش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه جانم فعلا که خونه نشین شدم .والا نمیدونم چرا اینقد کمردرد گرفتم دودقیقه نمیتونم وایستم 

برای آشپزی زیاد وایمیستی؟ من راستش این بار خیلی بیشتر از دفعه قبل مراعات میکنم. تا الان آشپزی نکردم جز یه عدسی و یه تاس کباب. البته از فردا احتمالا شروع کنم غذا بپزم. به نظرم سعی کن برای آشپزی یا ظرف شستن صندلی بذاری بشینی. فکر نمیکنم چیز مهمی باشه. اصلا بعیده به اون جنین فسقلی ربطی داشته باشه. برای درد خودت میگم

۱۴ تا ذخیره ۳ ۱۸ تا پرگووریس ۱۸ اچ ام جی  ۳ تا ستروتاید قبل از پانکچر هم ۲ تا اوویترل

به سلامتی عزیزم ،انشالله همشون جنین بشن ،میگم پرگووریس از کجا خریدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
😂 من وقتی انتقال دادم جنینم ۵روزه بود از روز اول انتقال حساب کردم ۱۲ انتقال رفتم آزمایش دادم بعد ا ...

گفتم شاید حسابش این جوری باشه که جنین ۵ روزه داریم ۸ روز بعد انتقال میشه ۱۳ روز بشه بی بی زد 😁

بین چهارراه سرو و شهرداری خ صدف داروخانه بهار

اکثر داروهای ای وی اف رو داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

هر وقت دارویی پیدا نکردی یا کمبود بود ز بزن ۱۴۹۰ ازت می پرسه کدوم منطقه ای آدرس داروخونه ها و تلفنش رو میده بهت

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بین چهارراه سرو و شهرداری خ صدف داروخانه بهار اکثر داروهای ای وی اف رو داره

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر وقت دارویی پیدا نکردی یا کمبود بود ز بزن ۱۴۹۰ ازت می پرسه کدوم منطقه ای آدرس داروخونه ها و تلفنش ...

آخه این داروها خیلی کم پیدا میشن ،بعضی از داروخانه ها هم فقط به بیمارهای خودشون میدن

سلام عزیزم  منم هماتومم تموم شده بود یک ماهی خوب بودم الان تو ۱۷هفته ام دیروز دوباره خونریزی ک ...

منم یک ماه خوب بودم دوباره شروع شد از من خونریزی نبود لک قهوه ای تیره بود دیروز تا شب همینطوری لک بود امروز یکم ترشح قهوه ای داشتم . رفتی سونو ؟من سونو تشخیص هماتوم داد 

آخه مشکلم اینجاست که سری قبل که انتقالم منفی شد پریودم با۶روز تاخیر اومد حالا اینسری نمیدونم چطوره ...

آره میشه بهشم. ک بگی بهت میگه. بگو بعد میتونم تاریخش عوض کنم یا ن چون دقیق نمیدونم چ موقعه میشه ک خیالت راحت شه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
برای آشپزی زیاد وایمیستی؟ من راستش این بار خیلی بیشتر از دفعه قبل مراعات میکنم. تا الان آشپزی نکردم ...

اره تقریبا .به هرحال لازم میشه خوب .خدا کنه به پریود ربط نداشته باشه باقیشو‌تحمل میکنم .مرسی گلی سعی میکنم اینبار صندلی بزارم بشورم یااشپزی کنم واقعیتش من این انتقالم ملاحظه هیچیو نکردم 

منم یک ماه خوب بودم دوباره شروع شد از من خونریزی نبود لک قهوه ای تیره بود دیروز تا شب همینطوری لک بو ...

منم ترشحم قهوه ای  شده الان سونو رفتم گفت هماتوم نداری ولی فیبروم دارم میگن شاید واسه اونه 

یعنی ما باید تا اخر استراحت کنیم خیلی سخته😔😔

خدایا شکرت