2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
نا امید نباش عزیزم تو الان فقط باید فکرت و ذهنت مثبت باشه به خودت و نی نی ها انرژی مثبت بفرست 

دست خودم نیس عزیزم 

فقط دوست دارم این روزا تموم شه 

همسرم که خوشحالیشو میبینم دوست ندارم ناراحتش کنم 

ولی تا الان چند بار خواستم بگم امید نداشته باش اینم مثل سری های پیش 

ولی لا مصب دلم نمیزاره میگم عیبی نداره بزار تو این 16 روز خوشحال باشه

خداجونم شکرت       
نه جانم فعلا که خونه نشین شدم .والا نمیدونم چرا اینقد کمردرد گرفتم دودقیقه نمیتونم وایستم 

استراحت کن عزیزم 

من شنیدم وقتی کمردرد داری باید دراز بکشی و استراحت کنی 

انشاءلله خیره😍

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیس عزیزم  فقط دوست دارم این روزا تموم شه  همسرم که خوشحالیشو میبینم دوست ندارم ...

خدا بزرگه عزیزم

در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه،سپید است

به زودی زود این شب ما هم پایان پیدا میکنه و خورشید طلوع خواهد کرد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خداخیرت بده کلی نگران شدم به قول شما نمیشه هم تواین اوضاع بیرون رفت پس خداروشکرطبیعیه

قربونت عزیزم 

اره بابا الکی استرس نگیر من خیلی اینجوری بودم البته همش مزاحم زینب جون میشدم تو خصوصی درکت میکنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@سمر_67   منم دیروز خیلی عصبی شده بودم 😔انشالله که تاثیری نداره اشپزیم امروز کردم کلا نصر م ...

من با جنین بلاست روز ۱۲ نشون داد 

ولی به نظرم بی بی نزار برو آزمایش 

انشاالله مامان شدی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@سمر_67   منم دیروز خیلی عصبی شده بودم 😔انشالله که تاثیری نداره اشپزیم امروز کردم کلا نصر م ...

انشالله که برای هردومون تاثیر بد نذاشته باشه . والا من خیلی اطلاعات ندارم برای بی بی زدن. برای شما آزمایش بتاتونو چندم نوشتن؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

انشالله به حق ۵ تن مثبتی حتما منتظره خبرتم چون شما وپناه خانوم روزنه ی امیدی برایه منم هستید 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من با جنین بلاست روز ۱۲ نشون داد  ولی به نظرم بی بی نزار برو آزمایش  انشاالله مامان شدی& ...

میمیرم از فضولی بی بی نرارم😅منم بلاست بوده ۱۲ روز بعد انتقال منظورته عزیزم یا با ۵ روزگی  جنین حساب کردی؟؟؟ 

چه عجيب، دیگه علت اینو نمیدونم

ممکنه بخاطر بالا بودن گلبول های سفید خون این فکرو کرده باشه که ایمنی بدنم بالاس؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن