2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045151 بازدید | 684431 پست
سوای فایده آب برای بقیه چیزها (البته عدد 8 لیوان خیلی وقته رد شده، هر کی باید به بدن خودش نگاه کنه. ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘

وای مثل منی🥴🥴🤣🤣

اون دفعه رفتم دکتر خاست دکتر سونو واژینال کنه مثانه م پر بود گفت نمیتونم اندازه بگیرم مثانه ت پر تازه چقدرم خیلی ببخشید🙈 تخلیه کرده بودم ولی بازم مثانه  پر بود خلاصه گفت چند روز دیگه بیا

خلاصه یه داستانی شده برام این خوردن آب زیاد🙈🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم من یکم اینسری پر رو شدم خخخ دوتامیخوام ازخدا. 😁😂😂😂 بوسرلین چیه؟ تاحالا نخوردم انشال ...

بوسرلین همون سیناله که داخل بازو تزریق میشه. همراه ال دی میدن من اصلا دکتر رو نمی بینم 😐 ولی دلم میخواد هچینگ انجام بشه

خدایا شکرت
عزیزم ببخشید من جواب میدم .به ما گفتن سرساعت مشخص تزریق کنید .اگه دوتاست یکی صبح یکی شب که باید دواز ...

بمن اخه اصلا راجع به ساعت نگفتن فقط نوشتن شبی یک عدد بعد من کسی رو میخوام بگم از این به بعد بیاد اون امروز ساعت شش میتونه بیاد من همیشه خودم میرفتم بیرون میزدم ساعت هشتو نیم میزدم

در اندک من تویی فراوان یارب..
با گوشی عزیزم  با لپ تاپ به خاطر پسرم جرات نمیکنم،، بیدار بشه ببینه روشنه تا داغون نکنه ول کن ...

سلام عزیزم اگه بعد از انتقال جنین  خیلی معذرت میخام 🙈🙈 باد از واژن خارج بشه مشکلی هست ؟ علتش چیست ؟

سلام صبح بخیر دوستای گلم خوبین?  من ازصبح که بیدارشدم سردرد دارم انگار یه چیزی توسرم تکون میخو ...

احساس سرما خوردگیه؟ با اب نمک رقیق گلو رو شستشو بده دم نوش به بخور گلوت مرتب تر باشه

خدایا شکرت
مهربون‌جون‌انشالله‌که‌چیزی‌نیس‌یه‌سرماخوردگیه‌کوچیکه عزیزم‌آویشن‌دم‌کن‌بخور عسل‌وآبلیمو‌باآب‌ولرم‌ ...

سلام عزیزم خوبی? میبینی هرچی سنگه زیرپای لنگه. خودمون کم استرس داریم این کرونا هم بدتر. ازاون میترسیدم. 

چشم عزیزم حتمامیخورم ممنون ازتوصیه خوبت صبح داشتم میمردم ازنگرانی .اویشن ضررنکنه؟ دورنافی دارم تزریق میکنم

سلام عزیزم فعلا استراحت کن و قرنطینه باش تا ببینی چی میشه  مایعات زیاد بخور و خوب خوب بخواب

سلام گلم دعاکن زود خوب بشم تا دوشنبه اخ خودمون کم استرس داشتیم این کرونام بدترکرد. 

چشم میخورم ممنون الانم انگار یه طرف چشمم بادکرده باشه. 

خداروشکر که حس خوبی داری به دکترت به نظرم این خودش امتیاز مثبته.. توکل به خدا ان شاالله مامان دوقلوه ...

اره راست میگی حس اطمینان به کار خیلی مهمه من قبلا همش برای کار تیم مرکز هم استرس داشتم. الان اینو ندارم من فقط انگارتا زمان پانکچر هست استرسم بیشتر بعدانتقال راحتترم. 😂😂

من براشوهرم میخوام.چندوقته مصرف میکنی؟

ببخشید فکر کردم برایه خودت میخوایی ۲۰روزه تا وقته عملم حدودا میشه ۳۳روزی صبحا ناشتا زیر زبون میزارم چه قدرم بد مزس😝

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بوسرلین همون سیناله که داخل بازو تزریق میشه. همراه ال دی میدن من اصلا دکتر رو نمی بینم 😐 ولی دلم می ...

اهان درسته عزیزم. خب به دکترت بگو هچینگ انجام بدن ولی لازم باشه حتما میکنن سری قبل همون یدونه منوخودشون هچینگ کرده بودن من نمیدونستم. اینبار خودمم به دکتر چسب جنین وهچینگ روپیشنهادمیدم

احساس سرما خوردگیه؟ با اب نمک رقیق گلو رو شستشو بده دم نوش به بخور گلوت مرتب تر باشه

اره انگاری سرماخوردم دیشب سردم شدیهولرزیدم صبح پاشدم دیدم اینجور سردرد دارم الانم انگار یه چشمم بادکرده باشه. 

دم نوش به؟ ازعطاری بگیرم؟ خودمون کم استرس داشتیم این کرونام اضافه شد

اهان درسته عزیزم. خب به دکترت بگو هچینگ انجام بدن ولی لازم باشه حتما میکنن سری قبل همون یدونه منوخود ...

دكتر براي من هچينگ و چسب جنين انجام داد 

بنظرتون چقد تو شانس باروري تاثير داره؟

بچه ها من امروز تازه روز دوم انتقالمه سر موضوعی اعصبانی شدم و خیلی حرص خوردم و تپش قلب گرفتم الانم کلافه و عصبی ام چکار کنم دست خودم نیست همش بغضم میگیره حالا یعنی همه چی خراب شد خسته شدم از فکرو خیال بخدا دیگه احساس بدی دارم

در اندک من تویی فراوان یارب..