2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست

بچع ها این تاپیک واسه خیای وقته ....تواین مدت کسی مشکل مورفولوژی داشته طبیعی باردار بشه .....

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هر ۲ ساعت بستنی خوردم تا ۴ صبح فردا خونریزی داشت  بعد قطع شد

مرسی عزیزم منم 3تا بستنی خوردم تا بهتر شد😂گلو دردم گرفتم تا 2صب خونریزی داش بعدش قط شد

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
نه همینجوری میشم

خب پس طبق پریودیت حساب کن بعد متلا دکتر میگه 12پریودیت بیا اون 12روزم بشمار ببین چندوم میشه تو یکی دوروز کمتر بگو بعد نوبت تو بگیر بعد اگه درس در آمد ک هیچی اگه یکی دوروز کم بود زنگ بزن بگو درستش کنن برات من همیشه اینجوری میکنم

به من گفته بودن یه اب با دو تا پودر باید آروم تو کف دست تکون بدی. موقع تزریق سر سرنگ انسولین بزاری. ...

ظاهرا اکثرا همین دو پودر یه آب بوده. برای من یک آبش از هر بسته اضافه میاد اونجوری. منم دو پودر یه آب زدم دیگه. ممنوون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشالله با آمپول جدید نتیجه بگیری. دکترت بهت نگفته سینال قوی تره یا هاش ام جی؟ یعنی فقط هاش ام جی تن ...

ممنون عزیزم. خوب این فکر می کرده هاش ام جی حتما باید قویتر باشه دیگه. ولی گویا خیلی فرقی ندارن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزيز جواب سوال منو نميدوني؟ اينكه جنين سه روزه چند روز بعد انتقال لانه گزيني ميكنه

دقیق نمیدونم عزیز دلم ولی میگن از روز 7تا14 لانه گزینی اتفاق میوفته