2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا دو پودر با یک آب. کسی بهم نگفت ...

به من گفته بودن یه اب با دو تا پودر باید آروم تو کف دست تکون بدی. موقع تزریق سر سرنگ انسولین بزاری. تعداد اب ممقطر و پودرها رو هم بشمری مشخص میشه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما يكي انتقال دادين؟ابن سينا خوبه يا رويان بايد اول وقت بكيرم ؟ ممنون ميشم اسم دكترتونرو بفرماييد ، ...

نه دوتا والا رویانوو نمی دونم ولی من از ابن سینا راضی بودم دکترمم ذنوبی بود بله مشکلی نداشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من ازدیروز تخمدان سمت راستم وکمرم دردمیکنه طبیعیه به نظرتون ؟ نگران شدم دوس دارم برم سون ...

سلام عزیزم طبیعیه نترس نه این هفته ممکنه نفهمی بعضی روزاااا جوجه حالش خوبه

اره انگاری سرماخوردم دیشب سردم شدیهولرزیدم صبح پاشدم دیدم اینجور سردرد دارم الانم انگار یه چشمم بادک ...

هر چی خونه داری بزار فقط با داروها تداخل ایجاد نکنه من داروی خاصی جز ال دی نمیخوردم اویشن و ۴ تخمه و بابونه دایم دم میکردم میخوردم و عناب 

خدایا شکرت
بچه ها من امروز تازه روز دوم انتقالمه سر موضوعی اعصبانی شدم و خیلی حرص خوردم و تپش قلب گرفتم الانم ک ...

نه عزیزم ربطی نداره نگران نباش ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی

نه عزیزم ربطی نداره نگران نباش ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی

مرسی گلم کلا از وقتی وارد این پروسه آی وی اف شدم آدم عصبی شدم کلافه ام تا یه چیز کوچیکم میشه حرص میخورم خدا کنه بتونم کنترل کنم ولی خیلی ترسیدم نباید تازه روز دومی انقد عصبی میشدم ولی شدم 😞 حتی هنوزم دلم آروم نی.

در کل ممنونتم از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بچه ها خوبین  ببخشید اینو میپرسم ها میدونم ربطی ب بقیه حرفا نداره ولی گفتم قبل از انتقال ...

منم هر ۲ ساعت بستنی خوردم تا ۴ صبح فردا خونریزی داشت  بعد قطع شد

خدایا شکرت
بچه ها من امروز تازه روز دوم انتقالمه سر موضوعی اعصبانی شدم و خیلی حرص خوردم و تپش قلب گرفتم الانم ک ...

نه عزیزم من شنیدم یه نفر بود انتقال داده بود بدجور عصبی شده بود حالشم خیلی بد شده فکر میکرد دیگه تموم همه چی و منفی میشه ولی خداروشکر مثبت شد فقط باید خدا بخاد عزیزم به این چیزا نیس ولی سعی کن آرامش داشته باشی گلم

نه عزیزم من شنیدم یه نفر بود انتقال داده بود بدجور عصبی شده بود حالشم خیلی بد شده فکر میکرد دیگه تمو ...

مرسی عزیزم سعی میکنم اروم باشم اگه اطرافیان و اتفاقات بزاره ولی درکل حالم اصلا خوب نیست خدا خودش منم کمک کنه دلم خیلی گرفته.بازم ممنون از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..