2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خخخخخ تو خوابم نمیدیدم خدایی یروز بخوام بخودم....

حالا من میگفتم عضلانیو عمرا بزنم اما الان دیگه تزریقای عضلانی همسرمم میزنم..... 

خخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید انا جون امروز دکترم بهم فرتیل بیوتیک داد گفت جایگزینه اوابوسته به نظرت خوبه برایه کیفیت

عزیزم من کلا نداشتم هیچ کدومو دقیق نمیدونم..... 

به دکترت اعتماد کن عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم یه سوال این شیاف پروزسترونو که واژیناله تا چقد باید داخل کنم من خیلی جرات نمیکنم فشار بیارم و زی ...

عزیزم به اندازه انگشتت میتونی بفرستی تو نگران نباش...... 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من قرص هامو با یه فنجون خیلی کوچیک آب میخورم کافیه یا باید آب بیشتری ...

عزیزم بستگی داره چیه قرصت..... 

مثلا کلسیم رو با آب بیشتری باید بخوری..... 

سلام بچه ها خوبین 

ببخشید اینو میپرسم ها میدونم ربطی ب بقیه حرفا نداره ولی گفتم قبل از انتقال دندونام بکشم دوتاشو الان کشیدم خیلی خونریزی داره چیکار کنم قط شه بستنیم خوردم☹️

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام بچه ها خوبین  ببخشید اینو میپرسم ها میدونم ربطی ب بقیه حرفا نداره ولی گفتم قبل از انتقال ...

عزیزم راحت باش هر سوالی داری بپرس...... 

هر کی بدونه جوابتو میده..... 

عزیزم اینجا خونه دوم ماست...... 

استرادیول و پردنیزولون و آسپرین و  ویتامین ای و امگا۳  اینا هست قرصام عزیزم چقدر آب بخورم ...

عزیزم من جات باشم هر کدومو با یه لیوان آب میخورم لااقل یه درصدی از آب مورد نیاز بدنمو به بهونه قرصها تامین میکنم...... 

عزیزم نسبت به شرایطت اشراف ندارم آخه.....  الان هفته چندی؟  غربال اول رو گذروندی درسته؟& ...

سلام انا جون . من الان هفده هفته هستم ولی شیاف رو برام قطع نکرد گفتم جاش بهم آمپول هفتگی بدید گفت نه همون روزی دوتا شیاف رو ادامه بده . به نظرت اشتباه کرده ؟ 

پس شایدمنم بعد دوتا انتقال منفی بفرسته

آره بنظرم یا خودت برو پیش شاکریان یا اینکه قبل از انتقالت بهش بگو میخوام اول چکاپ کامل شم چون اینا همینجورین تا دوبار منفی نشه ن میفرستن آدمو 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...