2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
وایی خدایا زخیرتونم خوبه چرا انقدر کم برایه منم اون جوری نشه کاشکی همون سینالو میزدم نمیدونم چرا همش ...

خود دکترم تعجب کرده بود نمیدونم گلم کلا هر دارویی به یه بدنی انگار خوب ج نمیده وگرنه بودن کسایی که خیلی ام خوب به النوا جواب دادن و کلی تخمک داشتن انشالله بحق علی شما هم جز همونا هستید.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر لم بده اونجوری کمرت درد میگیره  من همش رو تخت یا کاناپه دراز کشم 😂 هر جا هم برم همینطور ...

اوووف خواهر ایشالا جوجت به دنیا بیاد مدرسه ای بشه میفهمی چی میگم 😕تازه اون زمان دیگه کرونایی وجود نداره که به عیر ازمامان بودن معلمم باید باشیم 🙄ولی بعد کار کلی مرخصی میدم به خودم 😉

نازنین جون شما انوکسا داری؟

نه عزیزم من طبیعی باردارشدم نمیدونم توبارداری طبیعی هم انوکسا میدن یانه ..ولی اسپرین دارم دکتر گفت فشار رگهای رحمم زیاده باید حداقل تا ۳۲هفته بخورم 

دوستان امپول انوکسامو موفق شدم خودم زدم ولی خدا وکیلی کلی عرق کردم تا زدم.

دختر کاری نداره که شوهرمن وقتی خواست بزنه برام اینقد جیغ زدم اونم چشاشو بسته بود میترسید گفتم بروکنار خودم بزنم 😎😎😎

نه عزیزم من طبیعی باردارشدم نمیدونم توبارداری طبیعی هم انوکسا میدن یانه ..ولی اسپرین دارم دکتر گفت ف ...

آهان.شما طبیعی باردار شدی؟.ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت.

خدایا شکرت  
آره لی لا جان.تازه رسیدم خونه.خیلی تعجب کرد.گفت سونو کاملا طبیعیه.حتما به خاطر سنت ریسک زدن.ضمنا سل ...

خدارو شکر عزیزم. شک نکن همه چی عالیه. راستش از من بپرسی طبق اطلاعاتی که دارم اینجوری یهویی قطع نمیکنن. یعنی به جای پروژسترون هفته ای یه دونه پرولوتون میدن و اونایی هم که مشکل انعقادی ندارن انوکسا رو تا هفته 18 میزنن. اما من که پزشک نیستم و شرایط شمارو نمیدونم. من بودم یه چند روز دیگه ادامه میدادم تا متخصص بارداری پرخطر پیشش ویزیت شم و نظر نهایی رو بذارم ایشون بده. راستی آسپرین اگه داری که شاید مشکلی نباشه انوکسا رو قطع کنی

@زینبی_بابا   و @تورک_آنا    میشه لطفا شما هم نظرتون رو بگین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اینارو بخاطر سلفری قطع کردن رو جواب سلفری تاثیر داره سلفری بدی دوباره برات شروع میکنن 

نه.بهم گفت بعد ۱۳ هفته دیگه لازم نیست.من آخه ظهر انوکسا میزنم.شبا هم آسپرین میخورم.فردا میخواستم برم آزمایش.پس شاید بهتره فردا نرم.

خدایا شکرت  
نه.بهم گفت بعد ۱۳ هفته دیگه لازم نیست.من آخه ظهر انوکسا میزنم.شبا هم آسپرین میخورم.فردا میخواستم برم ...

اهان من اطلاع ندارم ولی تیاراتیام تا همین چند وقت پیش انوکسا میزد...ازدکترت کاش میپرسیدی یافردا قبل اینکه بری ازمایشگاه زنگ بزن ازشون بپرس