2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا دو پودر با یک آب. کسی بهم نگفت ...

عزیزم اگه نگفتن فعلا دو پودر و دو آب بزن اما فردا زنگ بزن بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله النوا داشتم ذخیرم سه ممیز شش ولی چهارتا تخمک داشتم 

وایی خدایا زخیرتونم خوبه چرا انقدر کم برایه منم اون جوری نشه کاشکی همون سینالو میزدم نمیدونم چرا همش فکرایه بد میکنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم برای من دو پودر و یه آب بود ،فکر کنم برای همه همینطور باشه

نه عزیزم هر دو میشه فرق داره بستگی به تجویز دکتر داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند روز از انتقالت گذشته؟ 😀 چند تا زدی تا حالا؟ ببین هر چی به قسمت بیرونی باس.ن نزدیک تر باشه ...

امروز روز ۷ انتقاله ، از پنج روز قبلش شروع کردم امپولارو

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم اگه میتونی سر سوزن بلند تر تهیه کنین خیلی بهتره.....  من اون زنان سرسوزن مخصوص تزریق عمی ...

اهان چقد خوب 👍😍 مرسی گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من یه عالمه سرسوزن عمیق عضلانی دارم. اگه خواستی بفرستم برات. فقط نمیدونم اینام تاریخ انقضاشون مهمه ...

عزیزم اتفاقا منم سرسوزن زیاد دارم.... 

اما منم برا تاریخشون شک دارم..... 

من بسته 100 تایی اون زمان خریده بودم..... 

انواع سرسوزن..... 

حتی از این بلند و کلفتها برا کشیدن دارو هم خریده بودم...... 

عزیزم سر این سرنگ انسولین ها میخوره به سرنگ معمولی؟ آخه خیلی کوچیکه برای من. اصلا بیرون هم نمیاد سرش ...

من کلی خریدم یک مدل سرنگ انسولین هستش اره میخوره سرسوزناش به معمولی دیگه چاره چیه خودم ازاونها زدم بخوای عکسشومیفرستم. 

اهان راستی من فعلا ازسرسوزن خودم گونال استفاده کردم

من یه عالمه سرسوزن عمیق عضلانی دارم. اگه خواستی بفرستم برات. فقط نمیدونم اینام تاریخ انقضاشون مهمه ...

نه عزیزم ممنونم دستت درد نکنه🧡🙏

سلام عزیزم میگم اگه آمپول آنوکساپارین که یخچالی نیس و باید زیر دمای ۲۵‌درجه باشه رو بخاطر اینکه دمای ...

عزیزم کدوم یخچال منفی سه هست..... 

حتما یا هست..... 

والا من شخصا نمیذاشتم تو یخچال..... 

یه یخدانی قابلمه ای چیزی باشه تو اون بذار بعد یه یخ بذار با فاصله کنار داروها دماش زیر 25 میمونه..... 

یخ رومیتونی تند تند عوض کنی.....

حالا درب یخچالم دماش بیشترا خواستی بذار اما من خودم تو یخدان میذاشتم..... 

راستی عزیزم استفاده از ادویه جات در غذا مثل زردچوبه فلفل دارچین و زعفران و زرشک  در غذا هم اشکا ...

عزیزم بازم بستگی به طبعت داره..... 

من زدچوبه که نیزدم به همه غذاهام..... 

دارچین و زعفران و زرشک معمولا استفاده نمیکردم..... 

اما کلا اینام در حدی که تو غذا هست من شخقا اعتقاد دارم موردی نداره..... 

مثلا من یادمه یه مدت مرغ نمیتونستم بخورم زعفرون میزدم حس بهتری داشتم..... 

میتونستم بخورم..... 

عزیزم بازم بستوی به طبعت داره.....  من زدچوبه که نیزدم به همه غذاهام.....  دارچین و زعفر ...

عزیزم سیر مضره برای بعد انتقال ؟