2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
عزیزم کدوم یخچال منفی سه هست.....  حتما یا هست.....  والا من شخصا نمیذاشتم تو یخچال..... ...

وای ببخشید عزیزم🙈🙈🤣🤣اشتباه تایپی بود منفی از دست این گوشیم

منظورم ۳ درجه هست میگم در دمای ۳ درجه یخچال  باشه آمپولا خراب نمیشه ؟

@تورک_آنا    سلام عزیزم  آمپول پرژسترون سرنگ عمیق عضلانی که سوزنش دراز هست سوزن به ...

عزیزم اتفاقا پروژسترون هر چه قدر عمیق تزریق بشه بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون من دیگ کلی تجربه دراین باره پیدا کزدم جوابتو دادم اصولا از روز۱۸ تا ۲۰ سیکل قبل از انت ...

امید به خدا عزیزم

ممنونم که لطف کردی وجوابمو دادی

راستی من نوبت خراشم۱۲برج ۹هست

میخواستم ببینم طوریه تواین هفته یه عکس رنگی برم از رحمم بگیرم

عزیزم سیر مضره برای بعد انتقال ؟

والا من چون نباید میخوردم امتحان نکردم..... 

من به خاطر اینکه زیاد ذات الریه میکردم دکتری که زیر نظرش بودم گفته بود سیر و پیاز خام نخورم الان معمولا نمیتونم بخورم با اینکه دوست دارم...... 

برا همین دقیق نمیدونم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ببخشید عزیزم🙈🙈🤣🤣اشتباه تایپی بود منفی از دست این گوشیم منظورم ۳ درجه هست میگم در دمای ۳ درج ...

والا دمای یخچال ما رو ۶ هست صبح برا صبحونه خیار پوست میگرفتم دستام داشتن یخ میزدن..... 

۳ کمه..... 

نمیتونی بیشتر کنی؟ 

والا من چون نباید میخوردم امتحان نکردم.....  من به خاطر اینکه زیاد ذات الریه میکردم دکتری که ز ...

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم شما انتقال بعدیت کی میشه؟

من بعداز انتقال منفی پریود اولم امروز تموم شد

چهارشنبه صبح قراره دکتر کلانتری رو ببینم

۱۲برج دیگه هم پیش دکتر فشارکی میخام خراش بدم دیگه انشاالله تو دی انتقالم میشه.

دلم میخاد یه عکس رنگی از رحمم بگیرم ولی نمیدونم میشه ماه قبل انتقال وخراش عکس رحم گرفت یانه؟؟؟

مرسی عزیزم اره واقعا غذا بی ادویه بدمزه میشه

ببین عزیزم من زردچوبه، زنجفیل که به غذاهام میزدم چون طبعمم سرد بود میزدم به همه..... 

بستگی داره طبع شما اگه گرم نیست به نظرم میتونی راحت بزنی... 

من حتی بعد انتقالم فقط گرمی خوردم غیر قاعده آورا..... 

پست شما رو اتفاقی دیدم  بی بی جیزه 😈😈😈😈🤣🤣🤣🤣

زینبی جون 

میشه ماه قبل انتقال عکس رنگی رحم گرفت

واینکه من ۱۲برج دیگه نوبت خراش دارم

طوریه این ماه عکس رنگی بگیرم؟؟؟

نه عزیزم خودش اتوماتیک هست حالا یعنی آمپولام خراب شده

خیلی از دوستان تو یخچال گذاشتن انشالله چیزی نشده لااقل تو درب یخچال بذار تا خیالت راحتتر بشه....