2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم یه تایمی کوچولوهات بخوابن شما و همسرتم از خستگی ترجیح بدین بخوابین&n ...

خخخخخخخ..... 

کلا داستان داریممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون واقعا نمیشه . من خیلی ضعف میکنم . از طرفی هم صبحونه غیر از تخم مرغ و پنیر چیز دیگه ای نمیتون ...

خوب لووتیروکسینت رو زودتر بخور که فاصله بیفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان من امروز رفتم دکتر روز هشتمم بود سونو کرد گفت جواب نداده به اچ ام جی، روزی چهارتا می ز ...

عزیزم نگران نباش انشالله با داروی جدیدت جواب میده.... 

عزیزم الان فقط ریلکس باش... 

سفیده بخور پروتئینه خودش..... 

آب بخور..... 

توخونه پیاده روی کن... 

انشالله جواب میده..... 

یخ خشک میزاشت یا یخ ژله ای؟

از این ژله ایا..... 

یخ معمولی.... 

همه نوعش.... 

بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا دو پودر با یک آب. کسی بهم نگفت امروز چکار کنم فقط گفتن روزی دو تا بزن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یا ابالفضل این نه ماه باهامونه؟ پروژسترون چی؟ بچه ها پروژسترون در چه صورتی جاش سفت میشه؟ من دیشب ه ...

عزیزم انوکسان معمولا تا آخرش هست اما بعضیا زودتر قطع کردن براشون..... 

من سرهر دو تا نه ماه داشتم..... 

پروژسترونم معمولا تا 12 هفته هست حالا ممکنه زودترم قطع بشه اما معمولا تا 10-12.....

بعدشم نیاز باشه پرولوتون هفتگی میشه..... 

عزیزم کمپرس گرم خوبه..... 

اما برا تزریق دیشب رو امشب گرمش کن.... 

از این ژله ایا.....  یخ معمولی....  همه نوعش....

آنا جان شما می دونی اینو؟

بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا دو پودر با یک آب. کسی بهم نگفت امروز چکار کنم فقط گفتن روزی دو تا بزن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دیشب زد وسط سنگممم (بخاطر پروژسترون پشتم سنگ شده) 😢😁😂 یعنی گریممم گرفتاااااا ، بنده خدااا نمیدونه ...

عزیزم اگه میتونی سر سوزن بلند تر تهیه کنین خیلی بهتره..... 

من اون زنان سرسوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی خریده بودم اونارو میزدم بهتر بود..... 

ممنون گلم بله منم مثل شما دو مرحله ای انتقال دادم روز ۹ و۷ هستم شما علائمی داشتید ؟

انشاالله که مثبت میشی عزیزم

علائمم درد پریودی، درد سینه ها و روز دهم یه کم خون روشن دیدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بیمارستان قبل انتقالم فقط پروژسترون زد انوکسا نزد ولی دکتر بهم نوشته هردو شب یعنی نوشته شبی یک عدد پ ...

پس اگه میتونی انوکسانارو خودت بزن....