2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
الان هستی ؟میزارم ببین دست گلت دردنکنه. 

این رو روز پانکچر انجام دادین؟ 

مثلا مورفو رو دقیق نزده فقط نوشته زیر 4 درصد

تحرک آ نداره، و تحرک بی داره

تعداد خوب بود حدود 20 میلیون در هر میلی لیتر، اگر 15 بود لب مرز میشد

عزیزم من روز 8 سیکل امپولا هستم مرکز مام عالیه تمیز قشنگ وقت میزارن ولی خوب هزینه هاش زیاد ولی ارزش ...

من از رویان اصلا راضی نبودم بخاطر همین از نصر 13دی نوبت گرفتم 

آره من تعریف مام زیاد شنیدم گفتم ایندفعه توکل بخدا بیام اونجا 

دارو چی بهتون دادن؟ دکتر نصر ویزیتت کرد یا لاهوتی جاش اومد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رو روز پانکچر انجام دادین؟  مثلا مورفو رو دقیق نزده فقط نوشته زیر 4 درصد تحرک آ نداره، و ...

نه اینوشنبه دادیم, هنوزپانکچرنکردم که, تازه ازامروز گونال شروع میکنم. فقط میدونم قبلاافتضاح تربودش الان گفت بهتره. بنظرت درحالت کلی چطوره؟ خوب میشه یابازم..؟ 

من از رویان اصلا راضی نبودم بخاطر همین از نصر 13دی نوبت گرفتم  آره من تعریف مام زیاد شنیدم گفت ...

دکتر نصر اصلا ویزیت نمیکنه بخاطر کروناا ، فقط واسه انتقال و پانکچر میاد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من شنیدم دو هفته جلوتره. حالا نگران سیزده به درم     میگم بچه ام یا قبلش دنیا بیاد یا ...

میگفتی تا باهاش صحبت کنم ببینم راه داره تا اردیبهشت صبر کنه😂😂😂

ولی بعداز تعطیلیا بهتره تو عید یجوریه انگار

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من شنیدم دو هفته جلوتره. حالا نگران سیزده به درم     میگم بچه ام یا قبلش دنیا بیاد یا ...

سلام‌لیلا جون‌خوبی خیلی خیلی خوشحالم برای شما و شادن‌جون هروقت تیکرتونو میبینم ایشالا هممون بسلامت زایمان کنیم و بقیه دوستان بزودی زود مامان بشن💕💕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشالله دفعه بعد.مشکل همسرتون چیه؟جنیناتون خوب بودن؟چندروزه بودن؟

همسرم آزو اسپرم
اسپرم ذخیره از قبل داشتیم که از همونا استفاده کردیم
جنین ها خوب بود
3 و 5 روزه

عزیزم چه آمپولی استفاده کردی؟  تو سیکل پانکچر اگر هستی کاملا طبیعی هست این موارد نگران نباش 😉 ...

عزیزم روزی دوتا سینال اف ودوتا هاش ام جی فردا روزهشتمم هست بایدبرم سونو اره توسیکل هستم ممنونم عزیزم

وای اره خیلی سخته من همش فکرتو ونی نی ات بودم, خداروشکرخوب شدی.  چشم حتما خداکنه اینبارمثبت شم ...

انشاالله که مثبتی جانم😘

خرید اینقدری خطر نداره چون سریع میریو میای، مهمون خطرناکه😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقیقا منم همونجورم😅😅😅 قربونت، انشاالله  آره میخورم ولی دو روز اول خیییلی خوردم شوهرم گفت د ...

سلام‌عزیزم‌خوبی؟ آفرین اب بخور 😁😁ولی خداییش سخته اب خوردن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاالله که مثبتی جانم😘 خرید اینقدری خطر نداره چون سریع میریو میای، مهمون خطرناکه😐

اره راست میگی والامن مادرشوهرم خیلی میومدمشهدبه هوای زیارت دیگه الان راحتم فعلا. چشم نزنم البته پاشه بیاد. 😐😐😐

همسرم آزو اسپرم اسپرم ذخیره از قبل داشتیم که از همونا استفاده کردیم جنین ها خوب بود 3 و 5 روزه

ما قبلا به دکتر گفتین ذخیره کنیم‌گفت لازم نیس الان هم پانکچر شدم جنینام بلاست نشدن گفتن اسپرم ضعیفه.

اسپرم ذخیره شوهرتون را با جراحی گرفتن؟

یا رب العالمین
الهی امین عزیزم. منم تبنلی شدیددارم اماذخیرمم همچنان کمه1/2هست. همسرمم مشکل اسپرمی داره. قبلایکبارمن ...

انشاا...این دفعه مثبت میشه من ازروزم سوم پریودی شروع کردم امروزروزهفتم هست دیگه فردا باید برم سونوبه مدت پنج روز استفاده کردم

حتما بخیر میگذره. فقط این وروجک ها گربه رو دارن دم هجله میکشن. الان تو اینهمه نگران اونوقت اون واسه ...

فداش بشم.میخوام به دکتر بگم سونو هم بکنه بازم حرکتشو ببینم تا دلم آروم شه.

خدایا شکرت