2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
اهان  نگران مادرت نباش من خیلیا شنیدم رحم شون را برداشتن مشکلی ندارن انشالله باردار شدی مادرت ...

راستی پرگوریس خوبه دکترم گفت اونم هست داروخانه بپرس نبود ازتهران بگم بخر  

دعاش کن عزیزم انشالله بخیر بگذره. شمادرچه وضعی؟ کی شروع میکنی؟ 

خداروشکر کلی دعات میکردم بس مهربونی تو. 😍😍😍 ایییی جان دلم عشق خالشه, اگرافتخاربدی منم خالش خو ...

چشم خاله جون 😍😍😍 منم خواهر ندارم 

ولی شماها مثل خواهر هستین برام

آره جاهای خلوت زیاد هست اطرافمون، هر وقت بتونم میبرمش، فقط اون موقع که کرونا داشتیم یک ماه بیرون نبردمش، میترسیدم ناقل باشه، چون بچه ها ناقل های گوگولی ولی خطرناکی هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فعلا گیر افتادم به خاطر محدودیت ها ،نمیدونم قراره چی بشه ،سیکلم بلنده ،قرار بود سه شنبه هفته آین ...

منم عین توام راهم دوره ازمشهدمیرم تبریز اما باهواپیمابری مشکلی نداره ها, من که شنبه رفتم طوری نشد. منم سیکلم بلندبودچون پلی کیستیک بایدسرکوب میشدبعد

مرسی زینب جون ،دعا کن که یه فکری به حال ما شهرستانی ها بکنن ،دیروز با رویان تماس گرفتم ،گفتن هنوز چی ...

چشم عزیزم حتما 

یه روز نمیشه بگذره و من به یاد شماها نباشم خصوصا تو شرایط حساس الان

توکل به خدا

ای بابا چه قدر بد شد 😢😢😢😢  گلم دقیقا درست گفته، مشکل از اسپرم هست  فقط یه چیزی آزمای ...

انسدادی هست.دارو ممکن نیست وضعیت اسپرم را بهترش کنه؟اخه دکتر اورولوژ هیچی نداد همینجوری گفت برید میکرو.شوهرم fna شو اگه تسه بشه اسپرم های سالم تر پیدانمیشن؟

یا رب العالمین
چشم عزیزم حتما  یه روز نمیشه بگذره و من به یاد شماها نباشم خصوصا تو شرایط حساس الان توکل به خ ...

میخوام بریم یه اورولوژ دیگه پرونده بیمارستان راباید ببرم؟چون پرونده راندارم صبر کردم بگیرم بعد برم

یا رب العالمین
چشم خاله جون 😍😍😍 منم خواهر ندارم  ولی شماها مثل خواهر هستین برام آره جاهای خلوت زیاد هست ا ...

ای جانم چه خوب واقعاواسم خواهری قربونت برم یه خواهرمهربون. 

خوب کاری میکنی جوجه خاله روببر بیرون. 

میشه ازمایش همسرموببینی چطوره؟ اینوتبریزدادیم زیاد ازمدلش سردرنمیارم

@لوبیا_پلو   عزیزم چیکار کردی انتقال دادی من پیامارو نمیخونم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
منم عین توام راهم دوره ازمشهدمیرم تبریز اما باهواپیمابری مشکلی نداره ها, من که شنبه رفتم طوری نشد. م ...

نمیدونم اصلا باید چه کنم ،بد جور گیر کردم ،دعا کن برام ،چند شب همش دارم کابوس میبینم ،خواب دیدم باز هم جنین برام تشکیل نشده ،داخل خواب تمام مرکز بهم ریختم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چشم عزیزم حتما  یه روز نمیشه بگذره و من به یاد شماها نباشم خصوصا تو شرایط حساس الان توکل به خ ...

ممنونم ازت عزیز جان 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم اصلا باید چه کنم ،بد جور گیر کردم ،دعا کن برام ،چند شب همش دارم کابوس میبینم ،خواب دیدم باز ...

میفهمم چی میگی ماهاچشممون ترسیده الکی بخودمون فشارمیاریم وازبس فکروخیال داریم سرهمین هست خواب دیدنت فقط ازخدابخواه انشالله اینبارجنینهای خوبی تشکیل میشه برات. منم ازخدامیخوام چون جزخداهیچ چیزوهیچ کس نمیتونه کمک کنه. نگران راه نباش اصلااااا

شماهم براتون بلاست نشد یا کلا تشکیل نشده؟

پانکچر اول ۴ تا جنین داشتم ،دوتا انتقال دادم ،دوتا رو گذاشتن بلاست بشه که نشد ،بار دوم جنین تشکیل نشد