2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
آره ،ولی خوب من حدودا ۲۰ روز بعد از مصرف داروهای همسرم پانکچر شدم ،در صورتی که حداقل باید ۹۰ روز مصر ...

من گفتم یبارهم پیش پیمان صالحی بریم اونم تعریفشو زیاد کردن اگه خواستم دفعه بعد برم بهشتی اونجا لازم شد با صالحی عمل کنه

یا رب العالمین
بله عزیزم. سه شنبه انتقال دادم. تا ببینیم خدا چی میخواد شما چیکار کردی؟ زیر نطر دکتر نصری، درسته؟ ت ...

ایشالله خبر خوب میدی بهمون عزیزم.من آره.تازه2ماه مصرف دارو همسرم تموم شده آزمایش داده منتظر جوابیم ببینیم چه کرده  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینال اف و HMG کارما و دونه دیگه روی بازو 

عزیزم میشه بگین ازروزی چندتا سینال اف وهاش ام جی استفاده کردی؟ازروزچندم تا چندم ؟بعداززدن امپولا سونودادی؟منم توسیکل هستم ازروزسوم تا هشتم روزی چهارتا سینال اف وهاش ام جی میزنم قراره فردا برم دکتر سونوبشم؟

سلام خانوما. من اصلا قرص پرندیزلون ندارم. واس چیه چرا من ندارم شما همه گویا دارین راستی اونایی ک ...

سلام عزیزم واسه همه نیاز نیست اونها که مشکل ایمنی دارن فقط اونها منم ندارم .

واقعا خوبه یخ خشک؟؟ منم بعدانتقال بزارم خیلی میسوزه جاش. راستی قبل تزریق گونال هم میشه؟ از امروز قراره بزنم. 

عزیزم اینارو برای نگهداریه دارو برای کوتاه مدت میدن یخ خشک فرق داره هم ماندگاریه سرماش بیشتره هم قیم ...

سلام گلم خوبی؟ من ازامروز شروع میکنم گونال بزنم دعاکن. 

راستی یخ خشک چطوره؟ بمن هم بگید. راستی قبل تزریق گونال میشه گذاشت؟ 

سلام مرسی گلم نه عزیزم زیاد نکرد.

عزیزم چی شد انتقال دادی ؟ حالت خوبه ؟ برات دعا کردم گلم

راستی عزیزم انتقالت چجوری بود درد داشت ؟ 

دارو و آمپول چیا برات تجویز کردن امروز که بعد از انتقال استفاده کنی ؟

واااییی عالیه که گل دختر. 😍😍😍 ذخیره شماچنده؟ مال من کمه1/2 خیلی دعاکن عزیزم ازامروز گونال شروع م ...

۷_۸بود ذخیره ام.منم گونال زدم ۱۵۰واحد.اچ سی جی هم ۱۵۰واحد.ولی مهم کیفیته.به کیفیتش برسی زود نتیجه میگیریدانشاله

عزیزمی، خدا رو شکر، آره داره برطرف میشه هموراژی دیگه چیزی نمونده گلی ما هم خوبه 😍😍😍😍 کلی وروجک ...

سلام عزیزم یه سوال🙈 میگم بعد از انتقال شبا بد بخوابیم ضرر داره؟  مثلا به شکم بخوابیم یا کج و کوله بخوابیم اخه من خیلی بد خوابم صاف و درست نمیخابم 😅🤣🤣🤣🙈

سلام گلم خوبی؟ من ازامروز شروع میکنم گونال بزنم دعاکن.  راستی یخ خشک چطوره؟ بمن هم بگید. راستی ...

سلام عزیزم😙😙😙 خوبم قربانت، شما خوبی؟

به سلامتی انشاالله این سری دست پر باشی با جنینای تپل مپل😍😍😍

یخ خشک برای دارو رو باید از داروخانه بگیری مثل ژلست داخل نایلون وکیوم شده، بعد میذاریش تو فریزر یخ میزنه دیگه تا چندساعتم یخ میمونه، مدلای دیگه ام داره ولی برای دارو همین ژله ای هستش

من گونال نزدم ولی سینال اینقدر سوزنش کوچولو بود نیازی نبود قبلش سردش کنم چون درد نداشت اصلا ولی برای انوکساپارین خوبه من این آخرا فهمیدم که دیگه دکترم قطعش کرد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
۷_۸بود ذخیره ام.منم گونال زدم ۱۵۰واحد.اچ سی جی هم ۱۵۰واحد.ولی مهم کیفیته.به کیفیتش برسی زود نتیجه می ...

ممنون گلم شماذخیرتون خیلی خوب بوده, اگه میشه ازته دلت دعاکن برای منم اینبارزیادشن وبگیرن. 😥😥😍