2777
2789

دیگ‌کارم داشت ب جدایی میکشید 

فرض کنید حدقل یا هرروز یا یک روز درمیان دعوا داشتیم!! همش اسفند دود میکردم این کار اون کار فایده نداشت ۵تاخواهرشوهردارم  با یکیشون بیشتر ارتباط داشتم سر این دعواها همش بهش زنگ میزدم که با داداشش حرف بزنه اخلاقش درست کنه خلاصه این خواهرشوهرمو  مثلا بزرگتر میدیدم و همش ب حرفاش گوش میدادم !!

ی روز نشستم تموم دعواهامون نوشتم همه رو ریشه زدم ک به چه دلیل این دعوا درست شد؟؟ همه اسم از خواهرشوهرم بود

یه نمونش مثلا به من میگفت عه این کاررخیلی خطرناکه این کارکردین بعد ب شوهذم میگفت جیزی نیست بابا خوب کردین انجامش دادین!! و سر این کار من ده بار با شوهرم دعوا کرده بودم ک چرااانجام دادیم؟؟؟؟ بعدخانم پیش خودش گفت عالیه😐 خیلی چیزای دیگم هست ک تو کامنتا حرفش بیاد میگم

خیلییی دعوا و بحث ها بااین زن۴۵ ساله که مثلا خاهره و سنشم بالاس داشتیم خلاصه دیگ دوماه پیش نشستم ب شوهذم گفتم من مجردی پادشاهی میکردم الانم برم خونه بابام همونم پادشاهی میکنم نهایت شوهر نمیکنم یا هرچی  ولی من تن به این زندگی با سایه عفریطه نمیدم یا من یا اون.اگ میخای ادامه بدیم قطعا رابطه با خاهرت باید داشته باشی ن تماس ن هیچی دعوای کامل..دیگ شوهرم قبول کرد با خواهرش دوماهه قهرن(الباقی خاهراش و  خانوادش هم زیر سلطه ی ملکه باهامون قهرن ب درک) خداشاهده خدارشکر خدارشکرررر این دوماه هیچ دعوایی نداشتیم اصلا انقد زندگیمون شیرین شدهههه تازه دارم میفهمم ی ادم واقها چراانقد باید بد باشه())😵‍💫😵‍💫😵‍💫دلم میخا هرچه رودتر داداشم بزرگ بشه براش زن بگیریم و اون عفریطه ها با چشم کورشون ببینن ما باهم چ رفتاری داریم

اخه تا چیزی میشد میگفتن ما اینجور نیستیم حالا تو بعدا با زنداداشت ایمجور باش😐😐خودشونو بهترین ادمای دنیا میدونستن خدا رحمتشون کنه با رفتنشون. تازه زندگی متاهلی ما شروع شد🪬🫠

خاستم بگم. اونایی ک اول زندگیشونه

هیچکس خوب نیست. باهیچکس درددل نکنید 

ما سر این درد دل ها۱۰ بار دعوا میکردیم ک چرا این حرفو کفتی ب خاهرم

اخه زن۴۵ ساله ی احمق وقتی دونفذ دعوا میکنن از هم خوب نمیکن که

حرفای من و شوهرمو ک پیشش میگفتیم میومد بهمون میکفت و هردو سراون حرفا۱۰بار دیگ دعوا داشتیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت خواهرشوهرتو دخالت دادی تو زندگیت

اخه مادر نداره خب اول زندگی دعوامون میشد میزنگیدم میگفتم این پسرتون اینجوریه درستش کنین

بعداونا نمیدنی چقد خوووب و مهربون حرف میزدن

اصلا عجیییب

خداروشکر که ریشه دعواهاتو‌ پیدا کردی

و خداروشکر که شوهرت قبول کرده قطع ارتباط کنه

هر مردی قبول نمیکنه و زیر بار نمیره مشکل از خواهرشه

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت♥️ 
اخه مادر نداره خب اول زندگی دعوامون میشد میزنگیدم میگفتم این پسرتون اینجوریه درستش کنینبعداونا نمیدن ...

من اولین باریه میشنوم کسی دعواهای خونشو به خانواده شوهرش بگه

اشتباه بوده کارت 

مشکلاتتون نباید از خونتون بیرون بره

اخه مادر نداره خب اول زندگی دعوامون میشد میزنگیدم میگفتم این پسرتون اینجوریه درستش کنینبعداونا نمیدن ...

وای مغزم سوت کشید

حالا اگه مادر داشت ب اون میگفتی؟؟

اگه میخواستن درستش کنن که ب تو نمیدادنش

اصلا چرا پشت شوهرت بد گفتی؟؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
وای مغزم سوت کشیدحالا اگه مادر داشت ب اون میگفتی؟؟اگه میخواستن درستش کنن که ب تو نمیدادنشاصلا چرا پش ...

چ میدنستم مثلا میگفتم این بزرگترشه یهش احترام میزاره بزنگه باهاش حرف بزنخ درست میشه😵‍💫اخه وقتی پیششون بودم نمیدنی چطوذ باهام جرف میزدن 

ی بار اون یکی عروس تلفنی زنگید پشت تلف انقدر قربونش رفتن و ازش تهریف کردن خلاصه گوشیو قط کردن. حتی لحن صداشونو عمض شد گفتن حر ا م ز ا د ه فلان فلات شده😐😵‍💫ادم تا همه چیو نبینه نمیفهمخ😵‍💫

ریشه مشکل از خودتون بوده که تا تقی به توقی میخورده فکر کردید باید به بقیه گزارش بدید

حریم خونه تون رو حفظ کنید که مشکلی پیش نیاد

از حالا هم برای آینده خط و نشون نکش. چون هیچکس نمی دونه چی در انتظارشه. 

چ میدنستم مثلا میگفتم این بزرگترشه یهش احترام میزاره بزنگه باهاش حرف بزنخ درست میشه😵‍💫اخه وقتی پیش ...

عزیزم یکم ساده ای چند سالته؟

همششون همینن 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خداروشکر که ریشه دعواهاتو‌ پیدا کردیو خداروشکر که شوهرت قبول کرده قطع ارتباط کنههر مردی قبول نمیکنه ...

اخه دیگ شوهرم خودشم قبول کرده بود ک همش ریشه از اون ادمه بعداینا یکی دوتا نیستن ک وابستگی داشته باشن و. واقعااین خاهر باعث ازار شوهرمم میشد همش از کارش بیکارش میکرد و این انقد بد بود حتس عروسی داداشش ینی عروسی ما نیومد رفت مسافرت😵‍💫بعدعروسی ساده ایم نبودااا ک بخای ازش بگذری تو عمارت با تموم تجهیزات عروسی گرفتیم ک همشم پول شوهرم بود و باباش مهمون 

اینم پاشد رفت مسافرت😂