2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
سلام عزیزم  ببین تاثیرش واقعا اثبات شده نیست  گاهی تو برخی مطالعات تاثیر مثبت دیده شده و ...

زینبی جون جالبه مرکز قبل انتقال به ما گفت از روزی که پروژسترون میزنین دیگه نباید نزدیکی داشته باشین 

پس چرا اینطوری گفتن به ما

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستان انتقال دادم از لحاظ تغذیه اینا چیز خاصی باید رعایت کنم؟؟؟؟

بسلامتی عزیزم ، چیزای نشاسته دار بخور ، اناناس خوبه ، ماکارانی ، سیب زمینی ، الو اینا هم بخور یبوست نگیری

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا انگار اگه خودشون تزریق نکنن ما اذیت نمیشیم .بخدا تو دوانتقال قبلیم چهارده روز پرستار اومد نمیدو ...

عزیزم انشالله ایندفعه مثبت بشید و زحمت و سختیا براتون خاطره بشه فقط و آرامش به دلتون برگرده با بغل کردن نی نی من دفعه اولمه گلم محتاج دعام فردا میرم انتقال

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم این بحثها کاملا نسبیه....  این که هر داروی بالطبع عوارض داره و حتی استامینوفن ساده هم عو ...

آنا جون من سابقه پولیپ داشتم درسته که استروژن باعث عود پولیپ یا فیبروم میشه ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دکتر جنین شناس که درست حرف نمیزنه میگه خودت میدونی یاونگیم همینطور،،من نمیدونم من دکترم یا اونا،حالا ...

میگفتی شما وضعیت جنین رو میدونی یا من، خدا کنه این بار مامان بشی راحت بشی از دستشون😕😕😕

ببین پیله وری دکتر خوبیه من که خیلی قبولش دارم اگه بتونی بری مطب بیشترم برات وقت میذاره تحت نظر خودش باش تا انشاالله نتیجه بگیری بیمارستان هر دکتری یه چیزی میگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما من روز دوم انتقالم  اشكال نداره چاي بخورم ؟

نه عزیزم چای کمرنگ ایرادی نداره من که میخوردم

انشاالله مثبت بشی😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
علایمت چی بود؟ اگه تست ندادی توخونه راعایت کن ممکنه ۱درصد کروناباشه بقیه بگیرن

قرطنیه رو که رعایت می کنم جراحی لثه داشتم یخوده سیتوسامو دست کاری کرد کشید بالا منم برا چکاپ رفتم هوا سرد بود سردیم کرد سینوسام عفونت کرد. لرز داشتم یروز و تب از روز سوم اب ریزش بینی و عطسه دیشب نوروبین زدم خیلی بهتر شدم چشایی و بویایی دارم سرفه ندارم نفس تنگی ندارم ولی بازم قرطنیه رعایت می کنم

خدایا شکرت

سلام خانوما. من اصلا قرص پرندیزلون ندارم. واس چیه چرا من ندارم شما همه گویا دارین

راستی اونایی که از درد انوکساپارین شکایت دارن قبلش محل تزریق رو کمپرس سرد بذارن. من خودم یخ خشک از داروخانه گرفتم قبلش میذارم.20 ثانیه اینا باشه کفایت میکنه. واقعا دردش کمتره. 

دوستان من یکشنبه هفته گذشته انتقال داشتم الان روز هفته یا هشت؟؟ 

۸ روزی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍