2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
میفهمم چی میگی ماهاچشممون ترسیده الکی بخودمون فشارمیاریم وازبس فکروخیال داریم سرهمین هست خواب دیدنت ...

توکل بر خدا ،آره دارم خودم رو یه جورایی آروم میکنم ،میگم شاید حکمتی تو این کار که من نمیدونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوکه فهمیدم دکترا کم کاری کردن کاش همون سه روزه میزاشتن. منظورم اینه دوباره کی میخوای بری که بفکرگ ...

نه گونال نمیخوام اخه دیدم خیلیا سراغشومیگیرن پرسیدم. دکتر گفت ضعیف بوده انتقال هم میدادی الکی بود نمیگرفت

یا رب العالمین
@مهربون25   دختر کجایی ویزیت شدی منم برایه فردا نوبت دارم برایه گرفتن امپولام

عزیزم بامنی؟ اشتبا تگ کردی؟؟ 

عزیزم شرمنده نت نداشتم دیر جواب دادم اره شنبه ویزیت شدم ازامروز گونال شروع میکنم روز10هم بازم میرم تبریز. 

شما را گفتن علتش چی بود بلاست نشدن؟شماهم اصفهان بودی درسته؟

بله پانکچر اولم اصفهان بودم ،راستش من جنین شناس ندیدم که علت رو بپرسم ولی خودم فکر میکنم اسپرم بوده باشه چون مورفولوژی صفر هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من نوبت گرفتم رفتم پیشش.شما اورولوژ پیش عباسی رفتین؟

آره ،ولی خوب من حدودا ۲۰ روز بعد از مصرف داروهای همسرم پانکچر شدم ،در صورتی که حداقل باید ۹۰ روز مصرف میکرد ،دکتر احمدی گفت آزمایشش خوبه نیاز به مصرف دارو نیست 

من ۲۱ تخمک داشتم باگونال.۱۹تاجنین.۳تا بلاست انتقال دادم.۳قلو شده😐

واااییی عالیه که گل دختر. 😍😍😍

ذخیره شماچنده؟ مال من کمه1/2 خیلی دعاکن عزیزم ازامروز گونال شروع میکنم.  شماچندواحدمیزدی؟ بمن 225گفتن