2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستقیم نبود ولی فضا گرم بود کمی باز توکل بخدا اره گلم 5 انتقالم

به سلامتی...... 

خوب من بعد حواست باشه..... 

اگه دیدی گرمه یه کم جایی بذار هوا جابجا بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز دوم انتقالم  الان رفتم دسشویی ترسحاتم انگار قهوه ای بود برای چیه؟

احتمالا لانه گزینیه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دوستان من یکشنبه هفته گذشته انتقال داشتم الان روز هفته یا هشت؟؟ 

اگه صبح انتقال دادی امروز صبح روز ۷ تموم شده الان تو روز ۸ هستی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم من شوهرم رفتم پیش اورولوژی ولی نامه به دکتر نشون ندادم اصلا نگفت نشون  بده

آهان نمی دونم چرا به من اینو گفت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا همون کار مهار رو میکنه دکا تو سیکل..... 

الان یادم اومد میخواست سینافکت بده بجاش اینو داد چون بهش گفتم نسبت به داروهای تحریک خیلی فولیکولهام پاسخ نمی ده. مرسی عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اینقد زود اخه ؟؟؟

۳ روزه بود جنینت ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره دوتا بودن

ایشالا همون لانه گزینیه