2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام خانمای گل و مهربون من فردا انتقالمه خیلی ازتون ممنون میشم اگه حوصله داشتید یه صلوات برای مثبت ش ...

سلام عزیزم خوبی بسلامتی ایشالا که مثبت بشی گلم😍

راستی عزیزم عارفی  وقتی سونوت کرد تعداد استرادیولت رو زیاد نکرد؟

بچه ها جای امپولام دو تا سنگه هر طرفم😢 راه میرم انقد درد داره ، امشب شوهرم امپولم زد وسط سنگه نمیرفت توو🤪🤐😑😑😑

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید نوبت بگیری یا هروقت بری نوبت میده،،ادرس مطبشو با تلفنش اگه داری بده عزیزم،،خدا ازدهنت بشنوه وال ...

ببین زنگ بزن برای پس فرداش وقت بگیر بگو راهم دوره اول وقت اسمتو مینویسه بعداول وقت بری مثلا قبل از 3 اونجا باشی زودتر راه میفتی چون منشیش هرکی زودتر بیاد به ترتیب اسمارو مینویسه

مطبش خیابون بوعلی،ساختمان دی، طبقه سوم

روزای زوج هستش از ساعت 3

شمارشم 08132530786

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکاپپتیل داد یه نصفه زدم قبل ازینکه پریود بشم. البته خود این برند نبود ایرانیشو زدم... ولی این مهارک ...

چرا همون کار مهار رو میکنه دکا تو سیکل..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من خودم سرمایی ام خونمون بخاری نداریم هنوز بعد کرسی گذاشتم با درجه ملایم ک دمای دلپذیری داره ...

عزیزم خودت حواست باشه کافیه..... 

فقط حواست باشه شکمو کمرت حرارت مستقیم نبینه..... 

البته رو حساب اینکه اگه انتفال داده باشی... 

عیار از دستم رفته کجای کاره و.... 

خخخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من سابقه پولیپ داشتم درسته که استروژن باعث عود پولیپ یا فیبروم میشه ؟

عزیزم به ساختار پولیپ آشنا نیستم و علت تشکیلشو نمیدونم اما اگه عامل پیشرفتش استروژن باشه میتونه موثر باشه..... 

سلام خانوما. من اصلا قرص پرندیزلون ندارم. واس چیه چرا من ندارم شما همه گویا دارین راستی اونایی ک ...

عزیزم پردنیزلون برا سرکوب ایمنیه همه ندارن کسایی که نقص ایمنی دارن براشون تجویز شده.... 

سلام خانمای گل و مهربون من فردا انتقالمه خیلی ازتون ممنون میشم اگه حوصله داشتید یه صلوات برای مثبت ش ...

عزیزم انشالا مامان میشی. توکل به خدا.... مراقب خودت باش.چند روزس جنینت چه گریدی

دوستان من یکشنبه هفته گذشته انتقال داشتم الان روز هفته یا هشت؟؟ 

هر 24 ساعت رو یه روز حساب کن عزیزم..... 

هر 24 ساعت رو یه روز حساب کن عزیزم..... 

پس من میشه روز پنج انتقالم نه شش🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم پردنیزلون برا سرکوب ایمنیه همه ندارن کسایی که نقص ایمنی دارن براشون تجویز شده.... 

آنا جان دکتر به منم داده که دو هفته مونده به پری بخورم که بعد پری انتقالمه ولی من آزمایش های ایمنی و انعقادی و اینارو ندادم فقط یه چکاپ بود اونو دادم ولی برای من پردنیزولون نوشته. یعنی من نقص ایمنی داشتم که دکتر داده؟😥😥

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام خانمها من تازه وارد سیکل انتقال جنین فریز شدم سیکل لانگ بدون قرص ال دی . ۱۳ روزه دارم سوپرفکت م ...

عزیزم معمولا پریود میشن اما ظاهرا نشن هم موردی نداره..... 

بازم اگه تاخیر افتاد تو پریودت دکترت بهت میگه چی به چیه..... 

متاسفانه حضور ذهن ندارم.....