2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ای جونم پس مثبتی  جنینات چند روزه بودن؟

واقعا ؟؟!😁 پنج روزه ، برای شما چی ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
واقعا ؟؟!😁 پنج روزه ، برای شما چی ؟

آره دیدم چن نفر درد پریودیشون زود شروع شده و باردار بودن 

مال من فک کنم دو روزه بودن نگفتن بهم 

ولی دو روز جلوتر شیافم شروع شد 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازمایش های ایمنی و انعقادی سالمن ولی چون دکتر تشخیص داد مشکلم التهاب رحم هست بهم داد گفت ۵ هفته ق ...

خب حتما لازم بوده بخوری که دکترت اینطور تشخیص داده

به حرف دکترت گوش کن عزیزم

ایشالا که حامله میشی

آره دیدم چن نفر درد پریودیشون زود شروع شده و باردار بودن  مال من فک کنم دو روزه بودن نگفتن بهم ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه 🙏🧡🧡🧡 

عزیزم دو روزه😍😍 منم از بعد پانکچرم شیاف و امپولمو شروع کردم ، البته من فرش انتقال دادم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
برای منم فرش بود  استراحت مطلقی ؟

نه استراحت نسبی ، میچرخم تو خونه فقط دو روز اول بیشتر دراز کشیدم

منم هر از گاهی راه میرم تو خونه  چندم باید آزمایش بدی ؟

۴ آذر ، بیبی چک از کی نشون مبده ؟ شنبدم واسه جنین های پنج روزه رو از ۹ نشون میده 🤔🤔🤔

۴ آذر ، بیبی چک از کی نشون مبده ؟ شنبدم واسه جنین های پنج روزه رو از ۹ نشون میده 🤔🤔🤔

آره فک کنم نشون بده ولی اگه نشون نداد روز 12 بزن یا همون وایسا آزمایش 😂

خداجونم شکرت       
آره فک کنم نشون بده ولی اگه نشون نداد روز 12 بزن یا همون وایسا آزمایش 😂

😁😁👍

روزا خیلی دیر میگذره  راستی آمپول میزنی یا شیاف ؟  اگه شیاف مال توهم یه کمش خارج میشه؟

اره خیلی 

هم شیاف هم امپول پروژسترون ، شیاف و صبح میزارم بعدش مبخوابم ، در طی روز عین ترشح میاد ازم

سلام جانم، درد که زیاد داره ولی با شیاف قابل کنترل هست، من که خیلی تا یک هفته درد داشتم اما الان متو ...

عزیزم شما خصوصی سزارین کردی 9تومن شد؟ اختیاری بوده دیگه؟

من نمیدونستم نی نیت به دنیا اومده قدمش مبارک باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آنا جون متاسفانه امکان دسترسی به خصوصی نیست، سایت مشکل داره  به محض اینکه بتونم برات میفرستم&n ...

سلام عزیزم یه سوال🙈🙈

اینکه دکترا میگن یه روز قبل از انتقال نزدیکی داشته باشین باید ببخشید با جلوگیری باشه یا بدون جلوگیری اسپرم ریخته بشه داخل رحم🙈🙈🙈

کدومش بهتر تاثیرش بیشتر

بازم عزیزم ببخشید این سوال رو پرسیدم😘😘🙈🙈

عزیزم اصرار به بلاست نداشته باش به نظرم جنینت اوکی باشه فرقی نداره سه روزه و بلاست.....  میتون ...

باشه عزیزم نه دیگه نمیخوام اصرار کنم تا حالا هم رو حرف دکترم هیچ حرفی نزدم خداروشکر کارا بهتر رفته جلو از این ببعدشم اول از همه میسپارم بخدا بعدم دکتر و جنین شناس

میگم آنا جون همسرم دوست داره تعیین جنسیت کنیم میگه ۶ تا نی داریم هر کدوم ۳ تا جنین کلا ۱۸ تا دوتا از نی ها رو بدیم تعیین جنسیت یعنی ۶ تا جنین. میتونم نظر شما رو بپرسم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن