2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
آنای عزیزم اشک تو چشمم جمع شد  امروز روز سوم انتقالم دلم گرفته و دست خودمم نیس  ولی شما ...

فدات عزیزمممممم..... 

فدای اشک چشات..... 

انشالله چشات فقط از اشک شادی پر بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم جاتون خالی.....  قسمتتون انشالله.....  با اینکه همش درگیر کارم و اون طور که دو ...

انا جون یه سوال داشتم.من از اول آسپرین و استرادیول رو بعد شام میخورم.اما الان هم به خاطر اینکه معدم اذیت میشه و هم اینکه تو ویزیت آخر نوشتن که آسپرین و بعد صبحانه بخورم میخوام بزارم برا صبح.اما مثلا اگه امشب آسپرین بخورم و فردا صبحم آسپرین بخورم دو تا دوز نزدیک هم میافته.اشکالی نداره،؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که سابقه ندارم ولی توی پی جی اس کرده بودن اونجوری گفت جنین شناس چیکار کنم؟🤕😭😭😭

عزیزم نمیدونم چرا بدون دلیل پی جی اس کردن..... 

تعیین جنسیتم خواسته بودین؟ 

شایدم علت داشته..... 

یا شایدم روتینشون اینه.... 

دقیق نمیدونم..... 

هر چیه لااقل خیری بوده که اونایی که مشکل داشتن رو شدن و انتقال ندادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه سوال داشتم.من از اول آسپرین و استرادیول رو بعد شام میخورم.اما الان هم به خاطر اینکه معدم ...

نه عزیزم ایرادی نداره..... 

با یه بار موردی نداره.....

عزیزم نمیدونم چرا بدون دلیل پی جی اس کردن.....  تعیین جنسیتم خواسته بودین؟  شایدم علت دا ...

نه من خودم درخواست دادم دکترم نگفته بود بعد که گفتم میخوام پی جی کنم گفت باشه نگفت نه نمیخواد! نه تعیین جنسیت نخواستم، من پیش خودم گفتم دی اف ای بالاس اختلال کروموزومیه بچه مورد دار نباشه بعد دیدم اینجوری شد! اولین انتقالمم بود بعنی سابقه هیچی نداشتم حتی اقدامم نکرده بودیم قبل از ای وی اف

قربونت برم خیلی مهربونی شماتشکر انشالله هرچی خیره. این دلهره ام روکم کنم عالی میشه. راستی میشه راه ...

عزیزم شرمنده من جواب میدم.یه بار که تو مطب بودم یکی از مریضا همینو پرسید.دکتر گفت پی آر پی خوبه انجام بدم.اما من با pgs مخالفم.چون جنین دستکاری میشه.باز خودتم بپرس.

خدایا شکرت  

من از دیروز یهو حالم بد شد لرز کردم بعد تب الان سینوسام انگار درگیره ممکنه کرونا باشه؟ هفته پیش جراحی لثه و ایمپلنت هم انجام دادم سینوسام یخوده دست کاری شد

خدایا شکرت

سلام به همگی 

من جمعه پریود شدم دکتر گفته بود از روز ۵ ال دی بخورم دوسه تا مونده تموم بشه برم سونو که دارو بده

حالا چندتا سوال دارم

یعنی جمعا ۱۵ تا قرص بخورم و برم

با توجه به احتمال تعطیلی به نظرتون قرص رو شروع کنم یا تا دوره بعدی صبر کنم

خیلی برام دعا کنید که همسرم بازم ساز ناکوک نزنه و همراهیم کنه

ببخشید کجا میرید شما دکترتون کیه

رویان دکتر مشایخی ولی دکتر رو اصلا ندیدم یکی دیگه سونو کرد گفت کیست آندوزمیتر داری . فرستادم داپلر گفتن هیچ کیستی مشاهده نشد .😐 دلیل انتقال منفی هم چیزی نگفتن . توضیحات گفت ۷۰ درصد ممکنه نگیره

خدایا شکرت
نه من خودم درخواست دادم دکترم نگفته بود بعد که گفتم میخوام پی جی کنم گفت باشه نگفت نه نمیخواد! نه تع ...

عزیزم مگه دی اف آی همسرت چنده؟