2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684461 پست
عزیزم هیسترو شدم پارسال هیچ مشکلی نبوده اندومتریوز هم ک تو هیسترو نبوده، بعد این سیکل لانگ چیه ...

عزیزم پس دوست داشتین و اگه تهرانین بد نیست یه ویزیت برین کلینیک آندونتریوز....

عزیزم سیکل لانگ صرفا نمیتونم بگم برا پلی کیستیکها خوبه اما معمولا دیدم این سیکل رو داشتن..... 

. لااقل اولین ترای این سیکل بوده معمولا..... 

عزیزم تو این سیکل مهار سیستم باروری طولانیتره. یعنی اگه تشخیص بدن سیستم باروری بدنت طولانیتر باید مهار بشه و اختیار امور دست دارو و دکتر قرار بگیره معمولا این سیکل انتخاب میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط استراحت کن.....  نگفتن وقتی به خونریزی افتادی دز پروژسترون رو چطور زیاد کنی؟  ...

بهم گفتن روزی دوتا پروژسترون50بزن دیگه شیاف استفاده نکن باآزمایش تیتر هم تکرار کن امروز آز دادم برام دعاکنین ک رفته باشه بالا سقط نباشه

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ال دیم تموم شده اول تا سوم پریود نوبت بگیرم برایه امپولام برام با دله پاکت دعا کن این بار مثله قبل ن ...

انشالله برات خوبه عزیزم حالتومیفهمم این حس هارومنم دارم کاملاچشمم ترسیده ازسری قبلی. 

من بالاخره امروز پریودشدم, وای شروع کنم

بهم گفتن روزی دوتا پروژسترون50بزن دیگه شیاف استفاده نکن باآزمایش تیتر هم تکرار کن امروز آز دادم برام ...

عزیزم انشالله بالا رفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان طبیعیه که بعد پانکچر حجم خون و درد پریودی چندبرابر شده باشه؟

من با اینکه هر دو تخمدانام کیست داشتم قبلنا به این شدت پریود نمیشدم. میترسم کیستم ترکیده باشه😣

قربونت برم خیلی مهربونی شماتشکر انشالله هرچی خیره. این دلهره ام روکم کنم عالی میشه. راستی میشه راه ...

عزیزم میتونی ازش بپرسی اما نه حالت دستوری..... 

مثلا بگو اگه صلاح بدونه شما با هزیتش مشکلی ندارینو..... 

معمولا دکترا از اینکه بگی فلان کارم بکن بهمان کارم بکن خوششون نمیاد..... 

میتونی بگی اگه نسبت با شرایط و صلاحدیدش شانستو بالا میبره برات انجام بده و.... 

عزیزم میتونی ازش بپرسی اما نه حالت دستوری.....  مثلا بگو اگه صلاح بدونه شما با هزیتش مشکلی ندا ...

هزینه اش یعنی گرونه؟؟ من نمیدونم قبلادولتی بودم اینبارمیرم خصوصی. 

اره واقعا راست میگی بهشون برمیخوره وجبهه میگیرن بایدیه طورمحترمانه وملایم بهش بگم. نکته خوبی بود گفتی مرسی. 👌ازبس چشمم سری قبل ترسیده میگم اینبارهرکاری که خوب ولازمه روانجام بدم

دوستان طبیعیه که بعد پانکچر حجم خون و درد پریودی چندبرابر شده باشه؟ من با اینکه هر دو تخمدانام کیست ...

عزیزم بله..... 

چون دیواره ضخیم شده...... 

هورمونا به هم ریختن.... 

طبیعیه عزیزم اما اگه دیدی قابل تحمل نیست با دکترت مطرح کن نیازی باشه مداخله کنه..... 

هزینه اش یعنی گرونه؟؟ من نمیدونم قبلادولتی بودم اینبارمیرم خصوصی.  اره واقعا راست میگی بهشون ب ...

عزیزم من از هزینه های الان خبر ندازم..... 

من آخرین میکروم مال سال 94 بود..... 

آره یه کم سیاست خوبه.... 

نه گلم آخه ماهیت میکرو این هست که تمام جنین ها محتوای ژنتیکی سالم ندارن، قشنگ خرج اضافی هسن همین جو ...

زینبی جان ببخشید درمورد این پستت به منم توضیح میدی؟ یعنی اینکارا خوب نیست؟ همون حالت عادی میکروخوبه؟ من بالاخره امروز پریودشدم خدابخواد دوره روشروع کنم, خواهش میکنم خیلی دعاکن

عزیزگ بله.....  چون دیواره ضخیم شده......  هورمونا به خم ریختن....  طبیعیه عزیزم ا ...

با مسکن دردمو کم کردم ولی چون تجربشو نداشتم ترسیدم.. مرسی آنا جونی از راهنماییهای خوبت🌹

عزیزم من از هزینه های الان خبر ندازم.....  من آخرین میکروم مال سال 94 بود.....  آره یه ک ...

باشه عزیزم ممنون لطف کردی جواب سوالامو دادی یه دنیاممونم. 

اره باید همین کار کنم دکتره ناراحت نشه. 

زینبی جان ببخشید درمورد این پستت به منم توضیح میدی؟ یعنی اینکارا خوب نیست؟ همون حالت عادی میکروخوبه؟ ...

عزیزم زینبی جون منظورش این نیست که خوب نیست منظورش اینه اگه واقعا حیاتی نیست این کار چرا باید جنین رو دست کاری کرد..... 

منم شخصا اعتقاد دارم اگه شانس مشکل دار شدن جنین ثابت شده دیگه باید استفاده کرد چون خیلی سخته به غربالگری برسی بعد مجبور بشی سقط کنی..... 

یعنی مثلا این کار برا کسایی نیازه که میدونن سابقه ژنتیکی دارن یا مثلا کاریوتایپشون نشون میده جنینشون میتونه مشکل دار باشه و..... 

غیر اون توصیه نمیشه..... 

بازم زینبی جون بیاد بیشتر توضیح میده....

با مسکن دردمو کم کردم ولی چون تجربشو نداشتم ترسیدم.. مرسی آنا جونی از راهنماییهای خوبت🌹

عزیزم انشالله جزء آخرین پریودهای قبل بارداریته و پریود بعدیت بعد زایمانته عزیزم..... 

عزیزم زینبی جون منظورش این نیست که خوب نیست منظورش اینه اگه واقعا حیاتی نیست این کار چرا باید جنین ر ...

اهان الان فهمیدم موضوع چیه اصلا سردرنیاوردم. 

ممنون توضیحت کامل بود, ببخشیدماکه ازمایش کاریوتایپ ندادیم چیکارکنیم؟ زنگ زدم ازمایشگاه گفتن جوابش3هفته طول میکشه وبرای منم دیرمیشه. 

من ازمایشات ایمنی انعقادی دادم فقط فاکتور انتی ترومبین مشکل داره که بعدانتقال انوکساپارین میزنم