2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
قوریونت برم مهربون💕💕💕

فداااااات❤️💙❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره لیاناجون لواشک توخونه نداشتم برداشتم کلی رب الوچه ورب ازگیل خوردم حالمو بهترمیکنه  😊

خب خداروشکر عزیزم 😋😋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ببخشید میشه کمکم کنید  من امپول پروژسترون رو یخچال گذاشتم وقتی در میاوردم کمی سف ...

منم گذاشتم یخچال ولی بر من سفت نشوه

امروز تماس گرفتم مرکز گفت خراب نمیشه

ولی خب محض اطمینان رفتم مجدد خریدم 10تاش حدور 17تومنه ازاد

@تورک_آنا    

@ملیکا1  

سلام عزیزانم بالاخره من امروز پریودشدم دارم اماده میشم برم تبریز. وای خیلی دعاکنید. 

ملیکاجون شمانی نی تودلیت دعاکن میام پیش دکتر شما. استرس خودش به کناراسترس هزینه اشم هست. 😁😬😬😬

دکتر با سونو فهمید تخمکات کیفیت ندارن ؟ سونوی خاصی بود ؟

والله نمیدونم سنویه چی بود فقط واژینالشو میدونم اره از رویه ازمایش ها هیچی نگفت وقتی سنو میکرد میگفت البته من پلی کیستیکم شاید به خاطره اونه که کیفیت نداره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
منم گذاشتم یخچال ولی بر من سفت نشوه امروز تماس گرفتم مرکز گفت خراب نمیشه ولی خب محض اطمینان رفتم م ...

والله نه میگن خرابه نه میگن سالمه خودشونم نمیدونن 

منم دوباره خریدم ولی چند روز یخچالی زدم که کمی حالت سفتی داشت تو یخچال 

سلام عزیزم  کی تخمک کشی داری؟؟؟

ال دیم تموم شده اول تا سوم پریود نوبت بگیرم برایه امپولام برام با دله پاکت دعا کن این بار مثله قبل نشه اولین سری اصلا استرس نداشتم ولی این با چون تجربه ی تلخی داشتم خیلی استرس دارم

ال دیم تموم شده اول تا سوم پریود نوبت بگیرم برایه امپولام برام با دله پاکت دعا کن این بار مثله قبل ن ...

انشاالله موفق میشی اندفعه منم فردا انتقال دارم دعا کن 😓تازه انگار یه دارو خرابم زدم پروژسترونم تو بخچال کمی سفت شد اون و چند روز زدم انگار میگن خراب شده بوده 😔

دارو وتقویتی چی داد بهتون؟

ب۶هر صبح امپول ب۱۲ هفته ای یه بار متفورمین روزی سه تا ویتامین سی هر صبح کیوتن روزی دو تا گفتم اوابوستم دارم گفت اونم روزی ۳ تا بخور

@تورک_آنا     @ملیکا1   سلام عزیزانم بالاخره من امروز پریودشدم دارم اماده میشم ...

عزیزم بهترینا پیش روته...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم گذاشتم یخچال ولی بر من سفت نشوه امروز تماس گرفتم مرکز گفت خراب نمیشه ولی خب محض اطمینان رفتم م ...

منم یخچال میزاشتم الان دراوردم گذاشتم تو اتاق😬😬

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍