2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

دوستای گلم الان دارم دو تا فرشته هامو نگاه میکنم که دارن با هم بازی میکنن..... 

از خدا برا تک تک دوستای منتظرم این لحظه شیرینو آرزو میکنم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  سلام آنای عزیز  منو یادتون میاد البته کاربریمو‌ یادم رفته بود یه بار دیگه ا ...

سلام عزیزم من شمارو یادم میاد 

خدا گل دختری رو حفظ کنه 

ای جااانم انشاءلله سر این یکی بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 

تبریک میگم

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان الان فهمیدم موضوع چیه اصلا سردرنیاوردم.  ممنون توضیحت کامل بود, ببخشیدماکه ازمایش کاریوتا ...

عزیزم خوب متاسفانه چکاپها گام به گام انجام میشه اما شما بنا رو بذارین رو سالم بودن جنیناتون انشالله بهترینا منتظرتونه...... 

الان جنین دارین یا هنوز پانکچر نشدین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم باید یکی شو ریداکت کنم‌ میترسم.تو سونو ساک ساک رو پیداکرد رشد نکرده بود.اندازه تقریبا جنین ...

نمیشه سه تا شم نگه داری ؟ 

آخه خیلیا بودن سه قلو دنیا آوردن صحیح و سالم؟

خداجونم شکرت       
ممنون تورک آنا عزیز  تصور کردم یه حس قشنگیه 😍

آره عزیزم جاتون خالی..... 

قسمتتون انشالله..... 

با اینکه همش درگیر کارم و اون طور که دوست داشتم نمیتونم براشون وقت بذارم اما خدا دو تا معجزه بهم داده که خلاقانه دارن خودشون پیش میرن و واقعا لذت میبرم بهشون نگاه میکنم..... 

چند روز بود خیلی خسته شده بودم از کار..... 

اما سر زدن به اینجا خیلی آرومم کرد..... 

امیدوارم بازم فرصت کنم سر بزنم..... 

چون خیلی به بودن کنارتون نیاز دارم...... 

اصلا قابل توصیف نیست حس نیازی که به بودن کنار دوستای گلم دارم..... 

آره عزیزم جاتون خالی.....  قسمتتون انشالله.....  با اینکه همش درگیر کارم و اون طور که دو ...

آنای عزیزم اشک تو چشمم جمع شد 

امروز روز سوم انتقالم دلم گرفته و دست خودمم نیس 

ولی شما جز اون دوستانی هستی که همیشه ازت انرژی مثبت دریافت کردم 

از سال 96 با شما آشنا شدم و همیشه به یادتون هستم

ان شاءلله هر جا که هستین در کنار خانواده شاد باشین 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم، من که تحت نظر دکتر آی وی افم هستم هنوز آخه شهرمون دکتر خوب نداره بعد این دکترم هنوز دار ...

اگه شرایطتون اینطوریه پس باید با دکترت هماهنگ کنی، ان شاالله که سکرت میمونه، نگران نباش فقط خیلی تاکید کن که نمیخوای کسی بدونه که یادش بمونه

انشالله برات خوبه عزیزم حالتومیفهمم این حس هارومنم دارم کاملاچشمم ترسیده ازسری قبلی.  من بالاخ ...

انشالله دو تامون سال اینده گوگولیامون بغلمون باشه واز این روزها به خوبی یاد کنیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
@تورک_آنا     @ملیکا1   سلام عزیزانم بالاخره من امروز پریودشدم دارم اماده میشم ...

الهی عزیزم  ان شاالله به سلامتی.استرس نداشته باش.ان شالله که خدا کمکت میکنه تو این راه.توکل به خدا

خدایا شکرت  
زینبی جان ببخشید درمورد این پستت به منم توضیح میدی؟ یعنی اینکارا خوب نیست؟ همون حالت عادی میکروخوبه؟ ...

بی زحمت بهم میگی دارو چی بهت داده ببین اگه گونال رو کیفیت تاثیر داره اونو پیدا کنیم بزنیم من دکترم با اینکه وارده اما اصلا سوال و جواب نمیده 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام  خوبی الان دردات چطوریه میتونی خودت کارهات کنی ؟اخه من فکرکنم مامانم دیابت داره نتونه بیاد ...

سلام جانم، درد که زیاد داره ولی با شیاف قابل کنترل هست، من که خیلی تا یک هفته درد داشتم اما الان متوجه شدم اگه شیاف استفاده می‌کردم اینقد درد نداشتم، و یه تجربه که بهتون بگم اینکه با خودت حتما یه بسته شیاف دیکلوفناک ببر بیمارستان درد داشتی بذار که دردا قابل تحمل بشه، هزینه بیمارستان هم حدود 9 تومنی شد

عزیزم زینبی جون منظورش این نیست که خوب نیست منظورش اینه اگه واقعا حیاتی نیست این کار چرا باید جنین ر ...

منی که سابقه ندارم ولی توی پی جی اس کرده بودن اونجوری گفت جنین شناس چیکار کنم؟🤕😭😭😭