2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
سلام انا جون منم اندومتریوز داشتم به نظر شما بعد بارداری دوباره اون دردهای وحشتناک میاد باید قرص بخو ...

عزیزم من آندومتریوزم شدید بود درمان کردم قبل سومین میکرو.....

یعنی لاپرا شدم..... 

دیگه بعدش درد نداشتم..... 

یعنی دو تا پری بعد لاپرا یه کوچولو درد داشتم پریود سوم که آخرین پریود قبل بارداریم بود کاملا بدون درد بود..... 

بعد که باردار شدم..... 

بین دو تا بارداریم خوب پریود شدم البته یه دوره سه ماهه هم وسطشون ویزان خوردم که با ویزان پریود نمیشدم..... 

دوره دوم ویزان هم که طبیعی برا بار دوم باردار شدم یعنی باز پریود پر.....

بعد زایمان دوم بازم بعد دو سه ماه پریود شدم.... 

کلا پریودام یا بدون درد بودن یا در حد خیلی کم.... 

الانم که دوفاستون میخورم..... 

اما با دوفاستون پریودم میشم امادکتر گفته نگران نباش برنمیگرده با این پریودا..... 

خلاصه فعلا سالی یکی دو بار چکاپ میشم برنگشتن......

من تخمدانام درگیر نبودو لگنم آندو داشت..... 

والا من توصیه نمیکنم الکی الکی رحمتو در بیاری مگر اینکه انقدر پیشرفت کرده باشه دکترت صلاح بدونه..... 

با دارو الان دردات کمتر شده؟ 

بارداری خودش میتونه کمک کننده باشه اما کلا به پیشرفتش بستگی داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیز دلم باید مدیریتش کنیم.....  ببین تا میتونی استرس رو کمتر کن چون بارداری تو بهترین شرا ...

خیلی سعی میکنم عزیزم ،ولی واقعا سخته میشه یه وقت هایی ،توکل بر خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم نیازی نیست تو اینترنتم سرچ کنی میفهمی سلفری کامله مثلا دکتر برای منم اکو  قلب ننوشت منم ...

عزیزم آسپرین رو سر خود میخوری؟ 

من هم مشکل معده داشتم هم کلا بهم نساخت برام تجویز نشد..... 

اگه انوکسان داری هم کفایت میکنه ها آسپرین معده رو داغون میکنه خصوصا اگه مشکل داری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم  من اکثرا با معده خالی میخورم یعنی با معده خالی تاثیرش کمتر میشه ؟

نه عزیزم..... 

با معده خالی معده تو داغون میکنه برا این میگم..... 

مرسی عزیزم میگم به دکترم بگم به جای آمپول پروژسترون شیاف پروژسترون رو بیشتر کنه 

بببن صلاح میدونه یا نه..... 

به ها من یادم رفت دوروز اسپرین قبل انتقالم رو بخورم خراب شد کارم؟؟؟ 

نگران نباش عزیزم..... 

من بعد بخور... 

عزیزم آسپرین رو سر خود میخوری؟  من هم مشکل معده داشتم هم کلا بهم نساخت برام تجویز نشد.....&nbs ...

انا جون من مینورم بعد ۵سال  نازایی طبیعی باردار شدم دکترم اسپرین داده میگه برای خونرسانی به جنین وجلوگیری از فشار خونه اولش نخوردم بعد دیدم اگه نخورم شاید تو رشد جنین اختلال بشه ودچار مسمومیت بشم خوردم  فشارم دوهفته پیش ۱۰ رو ۷ بود  حالا از وقتی میخورم معده درد شدم حالا اگه نخورم طوری نیست؟انوکسا و اینها ندارم

عزیزم نگران نباش سلفری بدی خیالت راحت میشه....  فکرای خوب بکن....

تورک آنا ممنون که جواب دادی.به نظرت آمنیوسنتر نمیگه انجام بدم؟خواهش میکنم دعا کن این مرحله هم به خیر بگذره🙏

خدایا شکرت