2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
از کجا طبعمونو تشخیص بدیم😂😁

والا من اون موقع خصوصیات طبعهارو مطالعه میکردم بعدشم برا اطمینان دکتر طب سنتیم رفتم..... 

صفحه ده فکر کنم یه چیزایی گذاشتم یا هفت..... 

کلا ده صفحه اول به سریاطلاعات گذاشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه چشم مرسی عزیزدلم خدا گلای قشنگتو برات نگهداره 😘

فدات عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشاسته هم ميخوري ؟  اناناس چي؟

عزیزم نشاسته برا کسایی که مستعد یبوستن اصلاخوب نیست..... 

مرسی عزیزم همونموقع که میام نمیشه کیسه آبگرم بزارم هم به شکمم هم با سن جای آمپولام؟ حتما باید 24 ساع ...

عزیزم شکم کلا نباید بذاری..... 

برا انوکسا کلا گرم کردن خوب نیست..... 

برا پروژسترونام شما اومدی سمت برعکس رو گرم کن یعنی جایی که روز قبل تزریق کردی...

چون میگن بهتره بلافاصله نذاری... 

فکر کنم اگه اشتباه نکنم میگفتن خاصیتش رو خنثی میکنه یا همچین چیزی علتش دقیق یادم نیست..... 

آرا عزیزم. پریود میشم.....  البته من برا آندومترویزم دارو میخورم که مثلا پریود نشم اما متاسفان ...

سلام انا جون منم اندومتریوز داشتم به نظر شما بعد بارداری دوباره اون دردهای وحشتناک میاد باید قرص بخورم تا پریود نشم  یا اگه موقع زایمان رحم در بیارم راحت میشم  اخه شنیدم تخمدانها  بیشتر ازرحم عامل اصلی درد هستند اگه در بیاری راحت میشی از طرفی دچار پوکی استخوان میشی آمپول و قرصی هم که برای پیشگیری پریود داد اصلا گیر نیاوردم وگفت دوفاستون ۴ ماه یهبار بدون قطع بخور تا پری نشی میگم این راه حل خوبیه تا زمانیکه یائسه بشیم؟شما چه دارویی میخورید؟

مگه انوکسا یخچالیه؟ بمن داروخونخ گفت بیرون یخچال که

یخچالی نیست اما روش زده زیر 25.....

اگه خونتون جایی دماش زیر 25 هست راحت بذار..... 

تو زمقتون راحتتره اما تابستون معمولا گرمتره..... 

کلا هر جا میذاری دماش رو چک زیر 25 باشه..... 

ای بابا! آدم خودشم درخواست میده مقاومت میکنن 😀😀 خدا بچه های گلت رو بهت ببخشه. انقد خوشحالم تو تاپ ...

فدات عشقم..... 

خودمم اگه بدونی چه ذوقی دارم...... 

یه مدت بود خیلی بیقرار بودم هیچ جوره آروم نمیشدم.... 

به اینجا که سر زدم انگاری از این رو به اون رو شدم..... 

مثل کسیم که به گمشدش رسیده باشه..... 

دلم میخواد همه تونو بغل کنم..... 

طبیعی ک فک نکنم.. انشالله باهمین انتقالم مامان شم.ممنونم ازت😘

شک نکن..... 

منم خیلی چیزا رو باور نمیکردم...... 

سلام  ببخشيد مي دونيد از روز دوم سيكل كه برم سونو براي انتقال جنين تا روز انتقال چقدر طول مي ك ...

عزیزم به نوع سیکلت بستگی داره...... 

بلنده؟

کوتاهه؟ 

با ال دی؟ 

بدون ال دی؟ 

رستن عزیز و همچنین @bopo   جونم ممنون که جواب دادین، راستش نگران شدم گفتم نکنه خودم باید میر ...

نه گلم نیازی نیست تو اینترنتم سرچ کنی میفهمی سلفری کامله مثلا دکتر برای منم اکو  قلب ننوشت منم اصرار نکردم  البته میتونم الان بدم اما از زمان سقط گذشته  پیگیری زیادم استرس میاره بهتره به دکتر اعتماد کنیم من اسپرینم نمیخوردم الان میخورم با اینکه خونم رقیقه معده درد گرفتم.ولی میخورم  اما یکی از فامیلامون فشارش رفت بالا ۷ماهه سزارین کرد بچش ۸۰۰ گرمه  تودستگاست مسمومیت  سنشم۴۰ بوده حالاهم میگم هر چی دکتر گفت گوش بدم