2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
دل دردای پری میاد و میره.تکرر ادرار

منم همینجور ، من تکرر ادرار ندارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خداروشکر😍😍😍😍😍 من س بار ای وی اف منفی شدم دوبارم ای یو ای اینبار خراش دادم وقرص هیدروکسی ...

میچشی عزیزم. انشاللله این بار مامانیو پشتبن شم طبیعی باردار میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوبه که محکمکاری کرده.....  بدون منت و ملق زدنت.....  من سر درخواست اکو کم مونده ب ...

ای بابا! آدم خودشم درخواست میده مقاومت میکنن 😀😀

خدا بچه های گلت رو بهت ببخشه. انقد خوشحالم تو تاپیکی، باورت نمیشه. بچه که بودیم مامانمون یه خرید کوچولو میرفت وقتی برمیگشت کلی ذوق میکردیم، الان دقیقا همون حال و دارم. البته به لحاظ سنی که خواهر دو قلوییم فکر کنم. 😍😍 به لحاظ صابخونه بودنت میگم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میچشی عزیزم. انشاللله این بار مامانیو پشتبن شم طبیعی باردار میشی..... 

طبیعی ک فک نکنم.. انشالله باهمین انتقالم مامان شم.ممنونم ازت😘

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
امپولارو از پنج روز قبلش میزدم علائمی نداشتم ، علائم های اینجوری از روز ۳ انتقال شروع شد ، دلم میخوا ...

انشالله که جوجه هات ناقلان و دارن زودتر دست بهکار میشن که زودتر از انتظار درت بیارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ممنونم عزیزم منظورم اینه سخته؟مثل آمینوسنتزه؟ بی حس اینا میکنن؟

اینشو دقیق نمیدونم عزیزم..... 

جزئیاتش یادم نیست اما بعدش باید استراحت کنی..... 

انشالله که جوجه هات ناقلان و دارن زودتر دست بهکار میشن که زودتر از انتظار درت بیارن..... 

انشاالله 😁🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم سلفری دادم گفت غربالگری دوم مارکر نمیخواد بدی چون تو سلفری از همه کاملتره واونها که تو دومی هست ...

رستن عزیز و همچنین @bopo   جونم ممنون که جواب دادین، راستش نگران شدم گفتم نکنه خودم باید میرفتم آزمایش غربال دوم رو میدادم. داشتم فکر میکردم که حتما الان بخوام آزمایش بدم هم فایده ای نداره و از وقتش گذشته. ممنون خیالم راحت شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسي انا جون  به نظرت اشكالي نداره الوچه و قيسي بخورم

نه عزیزم ایرادی نداره اگه مطمئنن..... 

منم میخوردم..... 

اهان باشه مرسی عزیزم ازفردا اینطوری امتحان کنم خداکنه خوب باشه ....یه دوستی بودهمینجا اسمش سارا بود ...

عزیزم قرار نیس همه جزء استثناها باشن..... 

چند تا از دوستامون اینطوری بودن اما تعدادشون کمه..... 

شما انشالله قراره زود حالت نرمال بشه..... 

تو ۶ماه ۱۷ کیلو کم‌کردم خیلی خوب بود اراده داشتم‌اینم بدنیا بیاد میرم ورزش و رژیم‌حتما 

ماهک جون الان چقدر اضافه کردی؟من ده کیلو چون مولتی میخورم اشتهام زیاد شده معده دردم دارم همش گرسنمه دکتر گفت مولتی واجبه باید بخوری.

سلام دکتر  ب من گفته روزسوم قاعدگی 5تا آزمایش داده انجام بدم شما انجام دادید؟؟4سالع منتظر نی نی ...

عزیزم ایما تسهای هورمونین..... 

ذخیره و تیروئید و.... 

سلام 

ببخشيد مي دونيد از روز دوم سيكل كه برم سونو براي انتقال جنين تا روز انتقال چقدر طول مي كشه ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام عزیزم ممنون اینقد خوب توضیح میدی هم شما هم زینبی جون   من protein s ام ۳۲ بود از رنج ...

عزیزم ب۶ و ۱۲ رو فکر کنم برا جهش تو mthfr تجویز میشه و تو آنرمالی پروتئین سی اگه اشتباه نکنم.... 

برا پروتئین اس و جهش تو پای وان هم همین انوکسا و.... 

البته اگه اشتباه نکنم.....