2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مشكل تيروييد ندارم ميسه بخورم ؟  اصلا تا حالا به جشمم نخورده

آندومتریوزم اگه داشته باشی خوب نیست..... 

خلاصه اگه مطمئن نیستی برات خوبه یا نه ریسک نکن چون فکر نکنم تاثیر +ش انقدر بزرگ باشه نخوری فکر کنی به خاطر اونه که خدای نکرده جواب نگرفتی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرم اگه جنینات سابقه سندرم داشتن چک کنی بهتره......  بهتر از اینه خدای نکرده باردار بشی بع ...

سلام عزیزم بله خیلی عجیب بود جنین شناس گفت پی جی اس کردم جنینات سندرومی بودن! درحالیکه سابقه نداریم و... 

خیلی ترسیدم اصلا تنها چیزی که فک نمیکردم سندرومی بودنشون باشه ، موندم نمیدونم چیکار کنم خواستم برم هیسترو کنم از جنین شناس و دکترم میپرسم فککنم با این اوصاف اونا هم بگن پی جی اس کنم دوباره....

خانما اگرکسی درمورد اندومتر اطلاعات داره میشه بگه. برای انتقال آندومتر چندخوبه؟ وبیشترازچه حدی خطرنا ...

عزیزم معمولا میگن بین 8 تا 12 خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه همون معمولی کافیه گلم  ای وااااااایی، اصلا نباید با هم بخوری استرادیول ها رو، حتما تقسیم کن ...

سلامل قشنگم خوبی ایشااله؟منم استردیول رو با هم میخوردم یعنی اگه ۴ تا بود دوتا صبح دوتا شب یعنی هر ۱۲ ساعت دوتا...بعد که ۶ تاشد دوتا صبح میخوردم دوتا ظهر دوتا شب ....اینطوری غلطه؟با هم بخوریم چی پیش میاد،؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
@زینبی_بابا     ببخشید عزیزم من همش سوال دارم😶😶😶 زینبی جون میگم نی نی دنیا بیاد خب ت ...

نه عزیزم نمینویسن.....

خیالت راحت...... 

هر چند من خودم گفتم بهش..... 

چون پرسید جلوگیری میکنین منم گفتم نه چون طبیعی باردار نمیشم.....

اما بعدا پسرم ثابت کرد میشم خوبشم میشم......

خخخخخخخ..... 

نه عزیزم نگران نباش.....  من حتی یه روز نخوردم فرداش خوردم یعنی یه روز فاصله افتاد.....  ...

مرسی گلم ،این راه برای همه ما شده پر از استرس و نگرانی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ماهک جون ۲۰ کیلو رو‌تو چه مدت کم کردی ؟ من تا حالا ۱۵کیلو رفتم بالا همش میگم زایمان کردم سریع ...

تو ۶ماه ۱۷ کیلو کم‌کردم خیلی خوب بود اراده داشتم‌اینم بدنیا بیاد میرم ورزش و رژیم‌حتما 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما درست میگی ولی اینجا محیط کوچیکیه و متاسفانه خیلیاشون اصلا فرهنگشو ندارن مثلا یه بنده خدایی ...

عزیزم نگران نباش..... 

بهت کاملا حق میدم بعضا حرفها آزاد دهندست..... 

بتونی راحتتر برخوردکنی و به کسی اجازه نظر ندی که خیلی عالیه اما اگه بهت استرس میده نه نگران نباش کسی نمیفهمه..... 

فقط تو تستهای غربالگری تو فرم میپرسن.... 

تو جواب غربالگری هم معمولا قید میشه امامن دیدم از دوستان حتی اونم قید نکردن و گفتن طبیعی باردار شدن..... 

خلاصه ببین چطور راحتی اما پرونده دردونت چیزی نمینویسن....