2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
این مثبت شدن به چی بستگی داره پس ؟ 

عزیزم دقیق نمیشه گفت..... 

به جنین و سالم بودنش..... 

به رحم مادر..... 

به بدن مادر که جنین رو قبول کنه یا پس بزنه..... 

به خونرسانی به رحم و بحث انقادی...... 

فاکتور زیادی میتونه دخیل باشه اما اینا جزء مهمترین و بارزتریناشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم اناجون ...راستش منم دوبار سیرابی خوردم ولی چون ازقبل هم با اکراه وبه زور همسرم میخوردم بدم می ...

عزیزم دماغ گیر بزن بخور..... 

اگه جواب بده میارزه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیق نمیشه گفت.....  به جنین و سالم بودنش.....  به رحم مادر.....  به بدن ماد ...

مرسی گلمم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسي انا جرن  به نظرت اشكالي نداره الوچه و قيسي بخورم

من که زیاد میخورم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره منم دوبار امتحان کردم خوب بود ...اخه من لوکسین میخورم باید ناشتا باشم مشکلی نداره قبل قرصم یه تی ...

عزیزم قبلش لوو رو با یه قلوپ آب خیلی کم بخور نیم ساعت بعدشم اونو بخور..... 

اما از جات بلند نشو..... 

عزیزم قبلش لوو رو با یه قلوپ آب خیلی کم بخور نیم ساعت بعدشم اونو بخور.....  اما از جات بلند نش ...

اهان باشه مرسی عزیزم ازفردا اینطوری امتحان کنم خداکنه خوب باشه ....یه دوستی بودهمینجا اسمش سارا بود چندوقت پیش زایمان کرد میگفت تاروز زایمان حالت تهوع داشته بنده خدا 

عزیزم میدونی چطوریه من شبا بادرد میخوابم تا صبح اگه بیدارنشم خوبه ولی نصفه شب که بیدارمیشم دوس دارم ...

عزیزم زیر سرت رو جوری کن شیبدارم باشه....

برا معده خوبه..... 

سمت چپم بخوابی بهتره بالش لای پاهات بذار..... 

بذا ایمنی بارداری اولم پردنیزولون داشتم و سرم آی وی آی جی.....  برا انعقادی قبل شروع سیکل چند ...

سلام عزیزم ممنون اینقد خوب توضیح میدی هم شما هم زینبی جون 

من protein s ام ۳۲ بود از رنج ۵۵ تا ۱۶۰ 

ولی دکتر ب۶ و‌ب۱۲ اینا برام ننوشت فقط گفت رفتی تو‌سیکل انتقال برات انوکسا مینویسم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزيزم شما هم قرص ال دي و آمپول قبل انتقال داشتي؟؟ بعد از قطع ال دي چند روز بعد پريود ميشي؟؟

نه عزیزم من ال دی اصن نخوردم 

پانکچر شدم که امپولای خودشو داشت ، پنج روز بعدش انتقال دادم ، که امپول پروژسترون میزنم و شیاف میزارم