2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست
یک به ۸ زده    

عزیزم حتما اشتباه شده. یکی دیگه از دوستانم آزمایش غربالش بد بود سلفری داد خدارو شکر سالم بود. بعدم تو سونوی ان تی تیغه بینی دیده شه و ان تی اندازه اش زیر ۳ میل باشه جای نگرانی نیست، سلفری بدی خیالت راحت راحت میشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید. من ماه پیش پانکچر شدم ولی انتقال ندادن چون درد شدید دا ...

عزیزم یعنی هایپر بودی؟ 

در کل بعد پانکچر پریود دردناک میتونه طبیعی باشه..... 

بازم به دکترتم بگو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من تا ۴شنبه صبح شیاف مصرف کردم که انتقال کنسل شد الان پریود شدم.طبیعیه اینقدر زودپریود بشم؟اخه ...

عزیزم  ناراحت شدم که نتونستی انتقال بدی ایشالا ایندفعه جنینای باکیفیت براتون تشکیل میشه ...اره عزیزم طبیعیه منم سیکلم کنسل شد سر۴روز پریود شدم ولی بعد انتقالم حدود ۱۰روز بعد قطع کردن داروهاپریودشدم 

سلام خانمای عزیز...من نزدیک 13هفته هستم قرار فردا سنوی ان تی انجام بدم ولی دیگه نمیخوام برم مرکزی که ...

اگه متخصص خوب پیدا کنی موردی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس مشکلی نیس ..اره واقعا سخت ما تقریبا 10تا12ساعت تو راهیم برا همین گفتیم دیگه نریم تهران..

نه عزیزم اصلا منطقی نیست تو این شرایط راه دور... 

یه دکتر خوب پیدا کن..... 

اگه شرایط خاصم پیش اومد میتونی تلفنی از دکترت مشورت بگیری.... 

یک به ۸ زده    

ملیکاجون نگران نشو ایشالا نینی سالمه من خودم کلی تاپیک خوندم اتفاقا یکی هم ریسکش ۱به ۸بود رفته بود سلفری داده بود هیچ مشکلی نبود وبچش سالم به دنیا اومده بود اشتباه آزمایشگاهیه یابخاطر سنتون خواستن ریسک بزنن که سلفری یا آمبنو انجام بدی 

ببخشید یه سوال دیگه من بعد مثبت شدنم بهم انوکسا دادن یعنی تا اخر بارداری باید استفاده کنم یا ممکنه ق ...

عزیزمبستگی به شرایطت داره اما معمولا تا آخرش داریم..... 

من حتی تو بارداری طبیعیمم تا آخرش داشتم..... 

سلام دوستان من بیستم ماه قبل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم و احتمالا همین هفته ک بیاد انتق ...

عزیزم من سه ماه بعد خراش (با هیسترو) انتقال داشتم..... 

خراش تو مطب ماندگاریش میگن کمتره اما باهیسترو دکترم میگفت تا 3-4 ماهم اثرش میمونه..... 

دوستایی که حالت تهوع داشتین راه حلی واسه بهبودیش ندارین من دارم میمیرم از درد اینقد اوق میزنم ازحال میرم از صبح که بیدارمیشم تاظهرحالم بده دوباره عصری تاشب موقعی که خوابم ببره معده دردوحالت تهوع  دارم 

عزیزم منم داشتم.....  گاها حتی ببخشین حس میکردم انگاری قسمت واژن و معقدم استخون داشته باشه و ا ...

خدا خیرت بده آنا جون. آره عزیزم. دقیقا یه وقتایی همینجوری که میگی. تیر میکشه اما یه وقتایی یه جوری تیر میکشه تا زانوم قفل میشه. بعد ول میکنه.‌حالا منم برم واسه سونوی انومالی پیش دکتر، بهش میگم شاید برای منم دارو داد. راستش از سقط و اینا ترسیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای من ۷ کیلو خیلی ناراحتم  راستی من از اول بارداریم زیر شکمم شله طبیعیه؟

عزیزم به افزایش وزن خودت نیست استرس نگیرین..... 

من کلا تو بارداریام 7-8 کیلو کلا اضافه میکردم..... 

شکر خدا بچه هام خوب و سالم بودن..... 

دخترم زیر سه بود ولی پسرم بالای سه..... 

سخت نگیرین..... 

سالم بودنشون کافیه..... 

واقعا؟؟؟؟خداکنه😍 اخه خود دکتر گف سیکل قبل سیکلی ک میخای داروبگیری واسه انتقال باید خراش بدی بعد ی ...

نه عزیزم نگران نباش..... 

تو ۶ماه ۱۷ کیلو کم‌کردم خیلی خوب بود اراده داشتم‌اینم بدنیا بیاد میرم ورزش و رژیم‌حتما 

خب خوب بوده 

ایشالا لاغر میشیم برمیگردیم به وزن قبلی 😎

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷