2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی سقط شد؟؟ مطب هم ت ...

عزیزم فقط استراحت کن..... 

نگفتن وقتی به خونریزی افتادی دز پروژسترون رو چطور زیاد کنی؟ 

من به خونریزی که افتادم دکترم دو تا شیاف سیکلوژست اضافه کرد بعلاوه استراحت مطلق..... 

دراز بکش زیر پاهاتم بلند باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط استراحت کن.....  نگفتن وقتی به خونریزی افتادی دز پروژسترون رو چطور زیاد کنی؟  ...

آنا جون من الان داخل سیکل بلند تخمک کشی هستم و الان ۳ روزه دارم سینافکت میزنم ،۴ آذر نوبت سونو دارم برای داروهای اصلی ،اگر نشد که اون موقع سیکل رو شروع کنم ،شرایط من چطور میشه ?شما اطلاع داری عزیزم ؟باید داروها رو قطع کنم یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من امشب باید اولین آمپول پروژسترون و زیرجلدییمو برم درمانگاه بزنم خیلی میترسم انقد که ای ...

عزیزم نترس..... 

فقط بگو عمیق بزنن..... 

آروم و آهسته تزریق کنن..... 

24 ساعت بعدم کیسه گرم یا حوله گرم بذار..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میشه رو جای امپولای پروژسترونم کیسه اب گرم بزارم ، واسه جنین ها بد نیس ؟

رو باسسن میذاری عزیزم..... 

نگران نباش..... 

البته میگن بهتره 24 ساعت اول سر بذاری بعد 24 ساعت گرم..... 

من کلا سرد نمیذاشتم اما روز بعدش اون سمت رو گرم میکردم..... 

مثلا امشپ که راست تزریق میکرد چپ روگرم میکردم فرداش برعکس..... 

بعد برا منو همسرم میزد..... 

سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی گرفته بودم خیلی بهتر بود.... 

سلام بله عزیزم... برای اون دو تا قل دعا کن🙏🏻🙏🏻

ریداکت کردین؟یاهنوز مونده؟چشم حتما.منم مثل شما شدم.واسه من تو ۹هفته سومی دیده شده.کجا میخایین ریداکت کنین؟منم خیلی هول هستم 

رو باسسن میذاری عزیزم.....  نگران نباش.....  البته میگن بهتره 24 ساعت اول سر بذاری بعد 2 ...

مرسی عزیزم ،سوال جدیدموو جواب میدی😘😘😘

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچها من از سه روز قبل انتقال ( انتقالم شنبه اس ) دكتر بم گفت روزي دوتا پروژسترون يجا تزريق كنم  ...

عزیزم قلقش تزریق آروم و عمیقه..... 

اگه میتونی سر سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی تهیه کنی بهتره..... 

24 ساعت بعد تزریقم کیسه گرم بذار.... 

هر کی برات میزنه بهش بگو خیلی خیلی خیییییلی اروم تزریق کنه و گرنه جاش کبود میشه و مثه سنگ سفت 😑 من ...

آره عزیزم درمانگاه معمولا سریع تزریق میکنن دردناکه..... 

پي جي دي ٢٠ درصد شانس را كم ميكنه اشتباهه نهايتا بعدا ازمايش مايع امينو بدي كه بهتره 

خوب عزیز دلم بعد باردار شدن و بعد غربال از دست دادن جنین که خیلی سختتره هم جسما هم روحا..... 

البته من اینطوری تصور میکنم..... 

سلام خانوما خوبین ببخشین موضوع من بی ربط ولی خانوما ی عزیزی هستن که نفسون حقه خواهش میکنم برای دایی ...

ای جانم..... 

عزیزم انشالله که زودی خوب میشن..... 

خدا به بچه هاش رحم میکنه انشاللله.... 

نمیدونم چرا دیگه سوزنش تو شکمم فرو نمیره 😖 به سختی میره من شکمم کبوده

عزیزم یه مدت به رونات بزن.... 

شکمت یه کم استراحت کنه.... 

مگه میشه یه جنین انتقال بدند بعد دوتا بشه؟؟؟🤔🤔🤔

بله عزیزم جنین تقسیم میشه و دوقلویی همسان میشه!!!