2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
نه بابا گلی اصلا برای بهداشت نامه نمیخواد  تو کارت بچه نمی نویسن ivf، شما خاطرت جمع شک نکن کل ...

خداروشکر عزیزم😙😙😙 تا این جوجه بیاد بغل ما صدجور فکرو خیال میاد تو سرمون😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آدم میترسه تو بیمارستان موقع زایمان لو بره وگرنه ویزیتای دکتر رو که کسی باهامون نیس

عزیز دلم من تو بیمارستانم قبل زایمان موقع پذیرش گفته بودم بهشون حواسشون باشه پیش همراهم در این مورد چیزی نگن یا نپرسن..... 

البته من یادمه خودم بهشون موقع پذیرش گفته بودم نمیگفتمم نمیفهمیدن... 

خلاصه خیلی وسواس نشون بدیم الکی به خودمون استرس میدیم..... 

مهم اینه به آرزومون رسیدیم..... 

نهایاش اینه یه درصد کسی بفهمه مگه چی میشه مهم این گلهای بهشتین که قسمتمون شدن..... 

تازه من به چیزی بگم بخندین.... 

بعد تولد دخترم که همسرم بالا سرش بوده و داشتن کارهای اولیشو انجام میدادن تو بخش نوزادا و همسرمم داشته فیلم میگرفته خانومه داره ازش یه چیزایی میپرسه همسرمم داره میگه آی وی اف ای بودو.... 

حالا فکر کنین فیلمهای بیمارستان رو گذاشتیم مامانا ببینن اینم توشون بود حالا اونا تو باغ نبودن چیزی نفهمیدن..... 

کلی بعدش خندیدیم هی مخفی کن بعد بیا اعلام عمومی کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نمینویسن..... خیالت راحت......  هر چند من خودم گفتم بهش.....  چون پرسید جلوگیر ...

آخی عزیزم، کاشکی جوجه بعدیه منم ثابت کنه😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش.....  بهت کاملا حق میدم بعضا حرفها آزاد دهندست.....  بتونی راحتتر برخور ...

کاشکی آدما یاد بگیرن تو کارای شخصیه هم دخالت نکنن😕

غربالگری رو تو فرمش زدم آی وی اف چون گفتم ممکنه تو جواب تاثیر داشته باشه ولی خداروشکر تو جوابش نزدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان عزیزم من ریداکت جنین انجام دادم من و اون دو جنین باقی مانده سخت محتاج دعایتون هستیم🙏🏻🙏🏻🙏 ...

ستاره جونم دیروز نوبت صلواتت بود و همه بچه های تاپیک ۱۴ معصوم برات صلوات فرستادن و دعا کردن تنشالله که با خبر خوب میای

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ستاره جونم دیروز نوبت صلواتت بود و همه بچه های تاپیک ۱۴ معصوم برات صلوات فرستادن و دعا کردن تنشالله ...

سلام دوست خوبم ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واقعا محتاج دعاتون هستم..

امیدوارم ۱۵ روز بعد باخبرهای خوب بیام تاپیکتون🤲🤲

آخه پس چرا میگن معمولا تو این سنین ریسک سندرم داون میزنن.؟من ۴۱ هستم.برام ریسک بالا زدن.خیلی نگران ش ...

ملیکا جان شما دوقلو باردار بودی؟ 

هزینه غربالگریتون سونو و آزمایش چقدر شد؟؟

من دوازده هفته و پنج روز هستم امروز حدودا، دو هفته ی دیگه برم سلامت جنین بعد ریداکت و بعدش باید برم برا غربالگری و سونو انومالی..اگه دیر نشه..

راستش عزیزم من همون سیکل انتقالم فقط خراش داشتم یعنی با هیسترو نبود بعد ترسیدم عفونت بگیرم نزدیکی خی ...

همون سیکلم باردار شدید؟؟

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
خانمای عزیز آمپول دورناف (اسمش الان یادم نیست)بعد انتقال باید زد خودتون میزنید(آموزشش دیدید)؟اخه تو ...

عزیزم دور نافیو عمیق؟ 

پروژسترون عضلانی رو معمولا مینویسن تزریق عمیق..... 

بازم یه چک کن عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آمپول آنوکساپارین،میشه راهنمایی کنید چطور باید زد؟ فاصله تا ناف چقدربایدباشه؟؟

عزیزم چهار پنج انگشت چپ و راست...... 

یا 45 یا بین 45 و نود..... 

اگه شکمت تپله همون نود بزن..... 

اگه لاغره با زاویه کمتر..... 

صفحه 6 قلق تزریقا رو گذاشتم..... 

یه کم از فرمتش به هم ریخته اما یه چیزی دستت میاد..... 

راستی عزیزم یه سوال؟ شما گفتی یه کم گرفتگی زیر شکم داری که دارو مصرف میکنی؟ عزیزم گرفتگی هات چه جوری ...

عزیزم منم داشتم..... 

گاها حتی ببخشین حس میکردم انگاری قسمت واژن و معقدم استخون داشته باشه و استخوناش خورد بشه حتی نمیتونستم قدم از قدم بردارم.... 

یه کم مکث میکردم بهتر میشد.... 

والا اون زنان دکتر برا من ایزوکسوپارین تجویز کرد بهتر شده بودم..... 

برای سونو باید صبحانه خورده باشی وچیز شیرین برای تحرک جنین برای ازمایش فکر کنم ناشتا  من رفتم س ...

عزیزم من شخصا چون استراحت مطلق بودم ترجیح میدادم کارام تو یه روز انجام بشه که همسرمم فقط یه روز مرخصی بگیره برا همین ناشتا رفتم برا سونو اما با خودم چیز شیرین بردم که اگه تکون نخورد بخورم..... 

اما شکر خدا سونو اوکی شد و از اونجام رفتیم آز..... 

البته تستهای خود غربالگری نیاز به ناشتایی نداره اما چون دکتر من چکاپ کاملم نوشته بود باید ناشتا میبودم..... 

خلاصه با توجه به شرایطتون خودتون راحت برنانه بچینین..... 

میگم تعداد جنین هات که شکر خدا خوبه چرا پس هر سری تعداد جنین کمتری برات انتقال دادن؟ من داخل هر نی س ...

عزیزم تعداد جنین انتقالی به فاکتورهای زیادی ربط داره..... 

شرایط جنینا، مادر، سن و رحم و.... 

مال من چند هفته قبل خیلی بیشتر بود که با مصرف دارو کمتر شد خداروشکر . دقیقا زیر شکمم و کمرم بود فکر ...

بله عزیز قرص منیزیم و پودرشم خیلی رو انقباضا موثره..... 

برا منم تجویز کرده بود به خاطر انقباضام.....

البته برا من ایزوپرین هم تجویز کرده بود....

بستگی به شدتش داره....