2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
مرسی عزیزم قیمت چنده؟  

فکر کنم ۱۶۰ باشه گلم ،آخه من شهر خودم ۱۲۰ گرفتم ،فکر کنم خرید قبل بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله استفاده میکنم پس کلا نباید خیلی دلم رو به بارداری خوش کنم

این چه حرفیه مثبت فکر کن من هر 2 بار هم علامتهای زیادی داشتم اخه از قبل از انتقال سینه هام درد میکرد دکتر گفت برای استروژن هست ..درد زیر دل و واژن و کشاله و درد پریودی همه اینها بود یکی هم بوده هیچی علائم نداره و مثبت شده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خواهش میکنم خواهری ان شاالله که خیلی زود زود دلت شاد بشه و امیدوارتر و بعدشم کوچولوهای خوشمزه تو بیا ...

وااییی ایشالله الهی امین. 😋😋😋

ایشالله همگی بعدمدتی بیایم فقط بنالیم ازنخوابیدن کوچولوها. خیلی عزیزمییی ممنونم... 😘😘😊😊

عزیزم ما هردو سالمیم دو تا پرنسس دارم فقط خودم پی سی او هستم برایه پسر رفتم مرکزم معتبر نبود جنین شن ...

اع چه حیف, اره راست میگن به جنین شناسه ولی اخه ازکجابفهمیم یارو کارش درسته یانه??? 😑😑😑

بازالحمدلله دوتافرشته زمینی داری ایشالله گل پسرم میاد مامان ماهکو ببین

اع چه حیف, اره راست میگن به جنین شناسه ولی اخه ازکجابفهمیم یارو کارش درسته یانه??? 😑😑😑 بازالحمدل ...

مرسی عزیزم انشالله این حس خوب مادرانگی رو خدا به شما وهمه ی منتظرا بده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اع چه حیف, اره راست میگن به جنین شناسه ولی اخه ازکجابفهمیم یارو کارش درسته یانه??? 😑😑😑 بازالحمدل ...

شما سری قبل چی زدی امپول من اگه پیدا کنم میخوام گونال بزنم چون دکترم گفت تخمکات بی کیفیتن 

بچه ها میشه رو جای امپولای پروژسترونم کیسه اب گرم بزارم ، واسه جنین ها بد نیس ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها میشه رو جای امپولای پروژسترونم کیسه اب گرم بزارم ، واسه جنین ها بد نیس ؟

بد نیست عزیزم من اب گرم میزاشتم اروم میشد ولی خیلی هام شنیدم زینب جونم گفت سرد بزاری بهتره حالا ببین کدوم برایه شما جواب میده

بد نیست عزیزم من اب گرم میزاشتم اروم میشد ولی خیلی هام شنیدم زینب جونم گفت سرد بزاری بهتره حالا ببین ...

وای نه من یبار کیسه یخ گذاشتم بقدری درد گرفت داشتم میمردم ، سری کیسه گرم گذاشتم اروم شد .

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شما سری قبل چی زدی امپول من اگه پیدا کنم میخوام گونال بزنم چون دکترم گفت تخمکات بی کیفیتن 

منم سری قبلم دقیقا سینال داشتم وتخمکا بی کیفیت بودن. اینبارمنم گونال وپرگوریس میخوام بزنم

[QUOTE=163917813]سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی ...

وای خداروشکر کلی براتون ناراحت بودم و دعاتون کردم انشاا...بسلامتی تو بغل بگیریش عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم زیرجلدیها رو خودم میزنم پروژسترون هم که عضلانیه همسرم برام میزنه چون خیلی دفعه قبل اذیت شدیم د ...

سلام عزیزم،من سینال افا روخودم زدم.منم پروژسترون وهمسرم داره میزنه. ازبعدانتقال که قراره آنوکساپارین بزنم،خواستم بدونم میشه مثل سینال راحت خودم بزنم(اخه بروشورشو خوندم گفته بودخیلی عمیق وحتمابایدآموزش دیده باشید،ماازداروخانه گرفتیم چیزی نگفت بهمون😔)