2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام عزیزم،من سینال افا روخودم زدم.منم پروژسترون وهمسرم داره میزنه. ازبعدانتقال که قراره آنوکساپارین ...

اره بابا. دقیقا مثل تزریق سینال اف هست.با زاویه ۹۰ درجه به فاصله چهار انگشت از ناف

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچها من از سه روز قبل انتقال ( انتقالم شنبه اس ) دكتر بم گفت روزي دوتا پروژسترون يجا تزريق كنم 

فك كنم تا دو هفته بعد انتقال بايد بزنم 

خيلي جاش سفت ميشه و درد داره

شما چيكار ميكنيد ؟ 

نميشه بجاش شياف بزنيم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،من سینال افا روخودم زدم.منم پروژسترون وهمسرم داره میزنه. ازبعدانتقال که قراره آنوکساپارین ...

عزیزم انوکسارو خودم میزنم موقعی که میخوای تزریق کنی و سوزن داخله بیشتر فشار بده. فک کنم بقیه خانم ها هم خودشون تزریق می کنند. شادن جان هم که می دونم به ران هم میزدن. 

بچها من از سه روز قبل انتقال ( انتقالم شنبه اس ) دكتر بم گفت روزي دوتا پروژسترون يجا تزريق كنم  ...

هر کی برات میزنه بهش بگو خیلی خیلی خیییییلی اروم تزریق کنه و گرنه جاش کبود میشه و مثه سنگ سفت 😑

من شوهرم واسم میزنه حداقل یه دقیقه رو طولش میده واسه تزریق اصلا اذیت نمیشم قبلا میرفتم درمانگاه خیلی درد داشت و کبود میشد

خدایا خودت مواظبش باش
سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی سقط شد؟؟ مطب هم ت ...

منم همینجور بودم شیاف استفاده میکردم بهم گفتن شیافو قطع کن روزی دوتا امپول پروژسترون ۵۰ رو با هم تزریق کن 

نگران نباش 

زنگ بزن همون بیمارستانی که ای وی اف کردی ازشون سوال کن

خدایا خودت مواظبش باش
سلام عزیزم یه سوال الان ماها که دی اف ای همسرامون بالاس پی جی اس خوب نیس؟ من سری پیش پی حی اس کردم ک ...

پي جي دي ٢٠ درصد شانس را كم ميكنه اشتباهه نهايتا بعدا ازمايش مايع امينو بدي كه بهتره 

هر کی برات میزنه بهش بگو خیلی خیلی خیییییلی اروم تزریق کنه و گرنه جاش کبود میشه و مثه سنگ سفت 😑 من ...

شوهرم ميزنه 

ارومم ميزنه 

موقع تزريق اصلا درد نداره

ولي چند ساعت بعدش 

چيكار كنم تا ٢٠ روز ديگه حداقل بايد بزنم 

شوهرم ميزنه  ارومم ميزنه  موقع تزريق اصلا درد نداره ولي چند ساعت بعدش  چيكار كنم ...

منم دو هفته اس دارم هر روز میزنم همچنان هم باید بزنم 

انشالله نتیجه بگیرین این دردا یادتون میره

خدایا خودت مواظبش باش
پیاده روی معمولی یا مثل اونایی ک میخوان وزن کم کنن ک خیلی تند تند میرن نمیدونم بخدا😭  آخه منم ...

نه همون معمولی کافیه گلم 

ای وااااااایی، اصلا نباید با هم بخوری استرادیول ها رو، حتما تقسیم کن، هر 8 ساعت 

من اوایل شروع استرادیول ها تو ماه رمضون بود و چون روزه بودم نمیشد تقسیم کنم در طول روز، دیگه دکترم گفت روزه رو نگیرم و 4 تا استرادیول داد

منم دو هفته اس دارم هر روز میزنم همچنان هم باید بزنم  انشالله نتیجه بگیرین این دردا یادتون میر ...

واااي خدا كنه 

انشالله همه منتظرا

اره واقعا خيلي درد داره اين امپولا ، خدا خودش كمكمون كنه

شنبه انتقال دارم 

برام دعا كنيد خواهرااا

شوهرم ميزنه  ارومم ميزنه  موقع تزريق اصلا درد نداره ولي چند ساعت بعدش  چيكار كنم ...

منم همش قلمبه قلبمه است باسنممم😣 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
واااي خدا كنه  انشالله همه منتظرا اره واقعا خيلي درد داره اين امپولا ، خدا خودش كمكمون كنه ش ...

انشالله مثبت میشی عزیزم ، برای منم دعا کن 🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍