2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام عزیزم. ۴۲ سال. خدارو شکر غربالم خوب بود اما دکترم و همسرم میگفتن سلفری بدیم خیالمون راحت تره‌. ...

آخه پس چرا میگن معمولا تو این سنین ریسک سندرم داون میزنن.؟من ۴۱ هستم.برام ریسک بالا زدن.خیلی نگران شدم.البته سونو طبیعی بود.ولی تو آزمایش ریسک زدن.الان ۱۲ هفته ۴ روزم

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا تلاشش این هست که افراد طبیعی باردار بشن ولی متاسفانه بیماران وقتی میرن پیش ایشون که اخر خط هستند ...

عزیزم میشه ادرس و شماره تلفنشو بهم بدی ؟ منم دوبار ivf و دو بار iui کردم مشکلم تنبلی تخمدان و کم تحرکی اسپرم هست یه بارم سقط داشتم میخوام بدونم نظرش چیه اخه تاره تونستن مشکلمو بفهمن ک رحمم التهاب داره و باعث شکست لانه گزینی میشه اخه بتام میره بالا افت میکنه😭

خوشبحالت من سر دخترم ۲۰ کیلو اضافه کردم ولی لاغر تر بودم سر این دوشت ندارم بیشتر از ۱۰ کیلو بشه حالا ...

ماهک جون ۲۰ کیلو رو‌تو چه مدت کم کردی ؟

من تا حالا ۱۵کیلو رفتم بالا همش میگم زایمان کردم سریع لاغر کنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه پس چرا میگن معمولا تو این سنین ریسک سندرم داون میزنن.؟من ۴۱ هستم.برام ریسک بالا زدن.خیلی نگران ش ...

ملیکا  جون نگران نباش 

تو سن ۲۲سالگی هم ریسک بالا داشتیم که‌خدارو شکر بچش سالم بوده 

برو سل فری بده خیالت راحت میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من بیستم ماه قبل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم و احتمالا همین هفته ک بیاد انتق ...

چرا عزیزم نگران نباش . منم ماه قبلش انجام داده بودم بعد که پریود شدم رفته بودم تو سیکل انتقال

سلام خانما من سوم انتقالم دیروز و امروز یبار یبوست شدم ک با کمترین فشار سعی بر دفع کردم همه چی ملینم ...

نه عزیزم 

ولی سعی کن دیگه‌یبوست نشی از همون شربت استفاده کن 

صبحا ناشتا آب ولرم بخور سبزی خوردن با غذا استفاده کن رو غن زیتون با کاهو بخور 

انشاالله که مامان شدی 🌷

سلام دوستای گلم ..

بچه ها من خیلی واسه اینکه درمانو شروع کنم عجله دارم😁😁😁

بهم گفتن دومین روز پریود بیا من همین امروز پریم تموم شد به نظرتون یه هفته دیگه آمپول بزنم یا یدونه قرص ال دی بخورم تا پری بشم؟ 

ذخیره من به شدت رو به کاهش بود.نمیدونم چرا من 1/96بودم که دکتر گفت بد نیستی ولی طی نه ماه بدون هیچ ...

آرا عزیزم. پریود میشم..... 

البته من برا آندومترویزم دارو میخورم که مثلا پریود نشم اما متاسفانه با دوفاستون پریود میشم هر ماه..... 

البته به دکتر گفتم گفت نگران نباش این پریودی باعث عود آندومتریوزت نمیشه.... 

به هر حال الان باز چند ماهه یکسره دوفاستون میخورم بدون قطع هر ماه به موقع پریودم میشم.. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیره من به شدت رو به کاهش بود.نمیدونم چرا من 1/96بودم که دکتر گفت بد نیستی ولی طی نه ماه بدون هیچ ...

عزیزم هر دو رو یه آزمایشگاه انجام دادی؟ 

بعد آی یو آی که کردی هایپر نشدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم .. بچه ها من خیلی واسه اینکه درمانو شروع کنم عجله دارم😁😁😁 بهم گفتن دومین روز پر ...

چه کاریه اخه بزنی سیستم بدنت رو بهم بزنی. باید یاد بگیری صبور باشی چون لازمه ی قدم تو این راه صبور بودنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان ترو خدا هرکی میدونه جواب بده ،من امشب فراموش کردم قرص ال دی رو به موقع بخورم ،با ۴ ساعت تاخیر ...

نه عزیزم نگران نباش..... 

من حتی یه روز نخوردم فرداش خوردم یعنی یه روز فاصله افتاد..... 

اما سعی کن دیگه تکرار نکنی....