2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام خانمای عزیز...من نزدیک 13هفته هستم قرار فردا سنوی ان تی انجام بدم ولی دیگه نمیخوام برم مرکزی که ...

سلام عزیزم هیچ مشکلی نداره 

فقط سریعتر برو که زمان رو اگر از دست بدی دیگه نمیشه انجام بدی

ببخشید یه سوال دیگه من بعد مثبت شدنم بهم انوکسا دادن یعنی تا اخر بارداری باید استفاده کنم یا ممکنه ق ...

بله گلم باید مصرف کنی، فقط چند روزه مونده به زایمان قطع میکنن برات

و حتی تا یه مدت بعد از سزارین هم باید مصرف کنی، زایمان طبیعی رو نمیدونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چیزی که اطلاع دارم اینه که pgs و pgd رو برای افراد خاص انجام میدن که یا خودشون مشکل ژنتیکی ...

آهان ممنون عزیزم

نیست جنین شناس گفت سندرومی بودن من کوپ کردم رسما!! با این حال از ۸ تا ۳ تا سالم بود که انتقال دادن و منفی شدم ۳تای دیگه رو گفت ازبین رفت ۲ تا مونده فریز کردن که اونو پی جی نکردن با این اوصافی که شما گفتید این سری پی جی نکنم

وای من ۷ کیلو خیلی ناراحتم  راستی من از اول بارداریم زیر شکمم شله طبیعیه؟

شما هم خيلي اضافه نكردي ، من كلا توي بارداريهام زياد وزن اضافه نميكنم ، براي دخترم كه اصلا اضافه نكردم تازه ٣ كيلو هم كم كردم .

براي پسرم هم كلا ٦ كيلو اضافه كردم ، الان هم اوايل بيشتر اضافه كرده بودم ولي الان روندش داره كند ميشه .

فكر نميكنم غير طبيعي باشه بيخود خودت رو نگران نكن .

مثلا 8 صبح قرص بخور 4 بعد از ظهر استرومارین و 12 شب قرص بعدی اینجوری نوسان دوز در خون به کمترین حد ...

مرسی گلم از راهنماییت 😘😘

من انقدر قرص دارم که دیگه ساعت گوشیمو میزارم هشدار زنگ بخوره 🤣🤣😅😅

میخام جدا از قرص های دیگه م بخورم الان مثلا ۸صبح پردنیزولون میخورم نه صبح یه قرص دیگه ده یه قرص یازده یه قرص دیگه ساعت دوازده قرص ندارم که میتونم استرادیول رو بخورم بعد بخام ۸ ساعت فاصله بندازم میشه ۸ شب که خوبه و ۴ صبح که من در خواب عمیق به سر میبرم و یه عالمه خواب دیدم😁 ۴ صبح سخته بیدار بشم برای قرص

میگم عزیزم اگه من ۱۲ ظهر قرص استرادیول بخورم بعد ۶ قرص استرومارین دوباره ۱۲ شب قرص استرادیول بخورم اینجوری اشکال داره ؟ یعنی ۶ ساعت فاصله بندازم

شما هم خيلي اضافه نكردي ، من كلا توي بارداريهام زياد وزن اضافه نميكنم ، براي دخترم كه اصلا اضافه نكر ...

خوشبحالت من سر دخترم ۲۰ کیلو اضافه کردم ولی لاغر تر بودم سر این دوشت ندارم بیشتر از ۱۰ کیلو بشه حالا نهایت ۱۲ کیلو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خیلی خوشحال میشم تازه شماها مامان بشین ببین چه ذوقی کنم😍😍😍💃💃💃💃

قربونت برم عزیزم که انقدر خانم و مهربونی 😍😍

خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانما من سوم انتقالم دیروز و امروز یبار یبوست شدم ک با کمترین فشار سعی بر دفع کردم همه چی ملینم میخورم ولی چاره نکرد.همسرمم الان برام شربت ملین تهیه کرد اسمش مگنی میلک ک مرکز معرفی کرد بهم.

الان بنظرتون اون دوبار دفع نگران کننده میتونه باشه

ممنون عزیز دلم. همچنین. حالا من مشکلم با آمپول کمتره. قرص اذیتم میکنه اما قطعا به نتیجه اش می ارزه&n ...

لی لا جان جسارتا شما چند سالت بود؟غربالگری اول برات ریسک سندرم داون نزدن؟؟

خدایا شکرت  
لی لا جان جسارتا شما چند سالت بود؟غربالگری اول برات ریسک سندرم داون نزدن؟؟

سلام عزیزم. ۴۲ سال. خدارو شکر غربالم خوب بود اما دکترم و همسرم میگفتن سلفری بدیم خیالمون راحت تره‌. من سلفری هم دادم. چند وقتته ملیکا جون؟ غربال اول رو رفتی؟

شمام فکر کنم ۳۹ یا ۴۰ سالتونه اگه اشتباه نکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم