2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
این بار خودت پیشنهاد بده دوتا بلاست بذارن برات ان شاالله حتما میگیره من خیلیا رو دیدم که با دوتا بلا ...

آره ایندفعه رو بهشون میگم انشالله هشت ساله همش تو دکترم من بخدا از بس رفتما خسته شدم این کارا عصای قوی میخواد ک نداریم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ایندفعه رو بهشون میگم انشالله هشت ساله همش تو دکترم من بخدا از بس رفتما خسته شدم این کارا عصای ق ...

عزیزم😔 میدونم چی میگی درکت میکنم حالا من دوساله دارم میرم خسته شدم.. ان شاالله که نتیجه ی این انتظار براتون خیلی زود با اومدن نینی های ناز شیرین بشه و خستگی این ۸ سالو بشوره ببره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مگه ذخیره وپریودنشدن ربط دارن به همدیگه؟؟؟؟ 😭😭😭 منم 24سالمه ذخیرم1/2شده بهمن ماه1/5بودقبل پانکچر ...

والا این سوالیه که خودمم موندم توش.

از دو نفر شنیدم با ذخیره0/1 و چندین بار پانکچر ولی پریودیشون سر جاشونه

من  دیگه به این آزمایش ذخیره تخمکی زیاد اعتماد ندارم

شما هم سعی کن فکرای خوب کنی عزیزم.دنبال نقاط باش.1/2 کم نیست

براشما نگفتن علت بلاست نشدن چیه؟شما مشکل از خودتونه یا شوهرتون؟

مشکل ازهمسرم .نه نگفتن .باراول که فرش انتقال دادم بلاست شده بودن اما ازفریز که دراومدن بلاست نشده گویا .گفتش مورولا .همونم انتقال دادن.توکل بخدا امیدوارم یکیشون بگیره

عزیزم من تعریف دکتر اقت حسینی شنیدم اورده بودنش تی وی میگفت ما یه روش هایی یاد میدیم به نابارورا ک ط ...

کلا تلاشش این هست که افراد طبیعی باردار بشن ولی متاسفانه بیماران وقتی میرن پیش ایشون که اخر خط هستند از جمله خودم..

دکتر خیلی خوب و مجربی هستند.

عزیزم😔 میدونم چی میگی درکت میکنم حالا من دوساله دارم میرم خسته شدم.. ان شاالله که نتیجه ی این انتظا ...

مرسی فداتم شم انشالله همه ی منتظرا مامان شنو این خستگی کامل یادمون بره❤️😘

منم و حسرتِ با تو ما شدن...