2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
اره عزیزم بار اوله ، دستگاه معاینه رو بهش ژل زدن بعد وارد کردن ، من اینجوری احساس کردم چون لیز بود ر ...

نمیدونم واقعا چیکارکنم بالیهوشی باشه یا بدون بیهوشی؟ 

من خیلی برای معاینه هم اذیت میشم. دیگ دکترگفت ناشتابیا ک اگرتااونروزم خواستی بابیهوشی باشه بشه😔

خودشون گفتند باید هیسترو بشی

به سلامتی عزیزم

اره من پارسال عمل میومکتومی کردم دکترم گفت هیسترو کنم بهتره ازونور از ماما پرسیدم امروز که عکس رنگی هم لازمه گفت بستگی به نظر دکتر داره بهت میگه اینم میخواد خراش بده که ماه بعد انتقال بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا ولی عزیزم ما داروهامونو باید تحت نظر دکتر ادامه بدیم فکر نکنم بتونی دکترت رو عوض کنی ت ...

گفتم تاوقتی که خود دکتر ای وی اف بگه پیشش میرم ولی هم زمان پیش یه دکتر دیگه که میخام باهاش زایمان کنم پرونده بازمیکنم.چون هیچکس نمیدونه دارم ای وی اف میکنم

چرا عزيزم ميشه من رويان ميرفتم ولي بعدش ديگه اصلا سمت رويان نرفتم و يك دكتر ديگه رو انتخاب كردم داخل ...

خوب یعنی به دکترتون نگفته بودید با ای وی اف باردار شدید

؟؟؟؟

دقیقا عزیزم من تا الانو موفق شدم مخفی کنم فقط فکر آخرشم چون نمیدونم اون برگه ای که بعداز زایمان مید ...

من اگر خانواده همسرم میدونستن من مشکل دارم، همسرم رو بیچاره میکردن، یعنی یا باید جدا میشدیم یا باید خودمون رو یه جا گم و گور میکردیم، خدایی همسرم بهشون اجازه نداد سوال جواب کنن. همینجوریشم خواهر شوهرم باهام خوب نیست چون شوهرم تو خونه اشون که میریم خیلی هوامو داره. چندروز پیش شوهرم گفت خواهرم اصلا با تو خوب نیست و سعی میکنه تو رو جلوی همه بد جلوه بده، با اینکه خدا میدونه من جز احترام کار دیگه ای نمیکنم. خیلی وقتا دلمو میشکنه، اما خب به همسرم که درد دل میکنم سبک میشم، با اینکه جواب خواهرشم هیچوقت نمیده، منم دلم نمیخواد تو روی هم دربیان.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی عزیزم اره من پارسال عمل میومکتومی کردم دکترم گفت هیسترو کنم بهتره ازونور از ماما پرسیدم ا ...

انشاالله به امید خدا مثبت میشیم

من به دکترم گفتم دوتا جنینی که برام مونده رو انتقال بده

گفت خودم تصمیم میگیرم😔

دوستان کسی میدونه ارگالوترون رو چه طور باید تزریق کرد؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

انشاالله به امید خدا مثبت میشیم من به دکترم گفتم دوتا جنینی که برام مونده رو انتقال بده گفت خودم ت ...

اره این سری هم اصلا از من نپرسیدن چندتا و چطوری اما یادمه یه خانمی بود میرفتم برا سونو اومده بود برا انتقال دکترم از اتاق عمل اومد بیرون به همسرش گفت من ترجیحم دوتاس اما خانمتون اصرار داره سه تا شما نظرتون چیه! فککنم جایی که جا داشته باشه نظر بدیم ازمون میپرسن😂😂😂

ایشالا این دفعه نتیجه بگیریم

چرا عزيزم ميشه من رويان ميرفتم ولي بعدش ديگه اصلا سمت رويان نرفتم و يك دكتر ديگه رو انتخاب كردم داخل ...

عزیزم یعنی نگفتی آی وی افی هستی؟ پس چجوری داروهاتو ادامه دادی

مثلا من انوکسا و آمپول پروژسترونو تا 12 هفته داشتم بعدش دکترم گفت قطع کنم و شیافو ادامه بدم تا الان که شیافو دارم قطع میکنم هفته ای یه دونه پرولوتون میزنم، خب دکتر جدید ای وی اف رو ندونه اینارو نمیگه که

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره این سری هم اصلا از من نپرسیدن چندتا و چطوری اما یادمه یه خانمی بود میرفتم برا سونو اومده بود برا ...

منم هم میترسم دوتارو انتقال بدم ومنفی بشه دیگه جنین ندارم

از طرفی هم انگار با یکی شانسش خیلی کم میشه

خوب یعنی به دکترتون نگفته بودید با ای وی اف باردار شدید ؟؟؟؟

عزيزم من كلا اصلا برام مهم نبود كه كسي بفهمه يا نه ، همه هم ميدونستن منظورم فاميل هست و به دكترم گفته بودم ولي اگر نميگفتم هم اصلا نميفهميد و اينكه اگر دكتر هم بفهمه اصلا به كسي چيزي نميگه و توي پرونده فقط ثبت ميشه .

عزيزم من كلا اصلا برام مهم نبود كه كسي بفهمه يا نه ، همه هم ميدونستن منظورم فاميل هست و به دكترم گفت ...

آدم میترسه تو بیمارستان موقع زایمان لو بره

وگرنه ویزیتای دکتر رو که کسی باهامون نیس