2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
اره خیلی بده من میفهمم چی میگی واقعاروی مخ ادم هست تازگیامن بدترعلاوه برال دی بایدپروژسترونم بخورم ت ...

همسنم هستیم ک

عزیزم من دوسال پیش پانکچر شدم 24تاتخمک گرفتن ک 18تاش جنین شد دوبار انتقال منفی داشتم یبارشم ک هفته پیش بود کنسل شد 😭☹️

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم استرس که طبیعیه، حالت رو درک میکنم اما خبر خوب اینکه آنا جون با ذخیره مشابه شما سه بار پانکچر ...

باشه عزیزم ممنون از دلداری های خیلی خوبت اصلاعاشقتممم خواهرجان. ممنونم. 😍😍😍

خداگل پسرنازتوواست حفظ کنه. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسنم هستیم ک عزیزم من دوسال پیش پانکچر شدم 24تاتخمک گرفتن ک 18تاش جنین شد دوبار انتقال منفی داشتم ...

بازشکرخدا توذخیرت خوبه ,انشالله بزودی مامان میشی عزیزم من سری قبل از5تاتخمک1جنین داشتم. 😥

زینبی جونم سلام خوبی  شما میدونی چیکار کنم ک تیپ آندومترم خوب ش بشهA

سلام عزیزم 

ببین گلم تنها کاری که از دست شما برمیاد پیاده روی هست و مصرف مایعات زیاد، و اینکه دوز استرادیول رو در طول ردز پخش کنی مثلا اگر سه تا بهت دادن هر 8 ساعت بخوری 

دیگه بقیه اش دست داروها، پروتکل درمانی شما و پاسخ دهی بدن شماست

که شما میتونی با اون راه‌هایی که گفتم، پاسخ دهی بدنت رو حمایت کنی

بازشکرخدا توذخیرت خوبه ,انشالله بزودی مامان میشی عزیزم من سری قبل از5تاتخمک1جنین داشتم. 😥

دکترت کیه 

تو ک pcoهستی باید زیاد تخمک داشته باشی چرا 5تا 

ولی ب تعداد نیس انشالله ک شما با همون یدونم میتونید باردار ‌‌شید و میشید ب امید خدا نگران نباش 

حالا منکه زیاد داشتم کو مامان شدم 😭😭😭

باشه عزیزم ممنون از دلداری های خیلی خوبت اصلاعاشقتممم خواهرجان. ممنونم. 😍😍😍 خداگل پسرنازتوواست ح ...

من چه قدر ذوق کردم از دعاها و انرژی مثبتت😍😍😍😍💃💃💃💃

مرسی عزیزم 

ان شاالله که به زودی زود مامان بشی

تازه یادم رفت بگم با ذخیره 0.1 هم مامان داشتیم طبیعی باردار شده 

از اون وخیم تر، یکی از دوستان حتی یکبار اهدایی تخمک گرفت و  منفی شد، بعد خدا سورپرایزش کرد، طبیعی باردار شد

گوش به زنگ معجزه و غافلگیری خدا باش... 

دکترت کیه  تو ک pcoهستی باید زیاد تخمک داشته باشی چرا 5تا  ولی ب تعداد نیس انشالله ک شما ...

نمیدونم جای تعجبه من هم پی سی او هستم هم ذخیرم کمه, انشالله مامان میشی عزیزم. دکترم توی مشهد عطیه منصوری اماسری قبل دولتی پانکچرشدم تومیلاد. اینبارمیخوام برم تبریز

سلام عزیزم  ببین گلم تنها کاری که از دست شما برمیاد پیاده روی هست و مصرف مایعات زیاد، و اینکه ...

پیاده روی معمولی یا مثل اونایی ک میخوان وزن کم کنن ک خیلی تند تند میرن نمیدونم بخدا😭 

آخه منم ی دوهفته ای هست پیاده روی میرم 

و اینکه دوره های قبلو. نمیدونم اشتباه میکردم یا ن ولی استرادیولامو هر سه تا رو با هم. میخوردم ☹️☹️☹️

من چه قدر ذوق کردم از دعاها و انرژی مثبتت😍😍😍😍💃💃💃💃 مرسی عزیزم  ان شاالله که به زودی زو ...

قربونت برم خوبی همش ازخودته. 😍😍😍

ای جان دلم چه خوب توکل برخدا ایشالله به ماهم ازاون معجزه های نابش بده خدابچه های همروحفظ کنه وخوشبخت شن وماهم مادرشیم

خداروشکرعزیزم. دعاکن توکل برخدا انگاربااین ذخیره من نمیشه انتظار تخمکای زیادی داشت 😭😭خدا خودش رحم ...

باور کن به تعداد تخمک نیست عزیزم جنین با کیفیت مهمه، دوتا جوجه ی خوب برات بمونه بسه خداییش الان دوتا بچه کافیه دیگه

خدا بزرگه ناامید نباش دخترخوب😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیدونم جای تعجبه من هم پی سی او هستم هم ذخیرم کمه, انشالله مامان میشی عزیزم. دکترم توی مشهد عطیه من ...

فداتشم عزیزم همچنین 

بنظر من دولتی زیاد براشون مهم نیس. تبریز خیلی خوبه انشالله ک بیایو هم خیلی جنین تپل مپل برات تشکیل ش هم اولین انتقالت مثبت 

باور کن به تعداد تخمک نیست عزیزم جنین با کیفیت مهمه، دوتا جوجه ی خوب برات بمونه بسه خداییش الان دوتا ...

چشم ایشالله که اینبارباکیفیت بشن فقط امیدم بخدا هست نه دکتردوارو... ممنونم. 🤗🤗🤗

اره بابا یکی یادوتا باشه کافیه

فداتشم عزیزم همچنین  بنظر من دولتی زیاد براشون مهم نیس. تبریز خیلی خوبه انشالله ک بیایو هم خیل ...

اره منم اینطور فکرمیکنم چون اموزشیه هرباریکی ویزیت میکنه. 

عزیزم شمام تبریزی هستی؟؟ دکترت کیه؟ من قراره بیام پیش دکتر حمدی

عزیزم هموروئید بعد از زایمان بوجود میاد، فرقی هم بین طبیعی و سزارین نداره  برای همه هست یکی کم ...

سلام گلم من الانم بعضی وقتا هموروئید دارم باید چکار کنم یعنی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم pcoام اصلا پریود نمیشم تا قرص نخورم خیلی بده 

من pcoشدید بودم ماه به ماه پریود میشدم الان چندین ماهه که وزنم کم کردم از شدید بودن اومده بیرون و فقطpcoهستم که ۲۸ روز یک بار شایدم زودتر پریود میشم با اینکه پی سی او هستم ماهی یه تخمک بالغم گفت دارم‌...چندسالتونه!؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥