2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه ها خدا شاهده هر روز از ته دل  و با بغض براتون دعا میکنم سری بعد شماها هم مثبت شین هیوا جان مام جان نیکنام عزیز ❤️❤️❤️❤️❤️ اینایی که الان انتقال دادن منتظرن انشالله همتون نتیجه بگیرین 

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام کسی شیاف سیکوژست خارجی تهیه کرده بتازگی؟ و آمپول کنکسان رو زیر جلدی کجا بزنیم بهتره بازو یا دور ناف؟ ممنون میشه اگه بتازگی کسی از تهران تهیه کرده بهم بگه از کجا

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها خدا شاهده هر روز از ته دل  و با بغض براتون دعا میکنم سری بعد شماها هم مثبت شین هیوا جان ...

قربونت بشم عزیزم مرسی که به یادمونی😍😍ماهم قول میدیم زودی مامان شیم😁❤️❤️❤️

رشد فولیکول کند بود منظورتون چیه؟تخمک هاتون چجوربود؟

یعنی مال بعضی ها مثلا روز ۸ تا ۱۰ سیکل دیگه فولیکول ها بالغ میشن و دو روز بعدم پانکچر می کنن یعنی روز ۱۰ تا ۱۲-۱۳ سیکل پانکچر میشن ، مال من روز ۱۰ سیکل هنوز اندازه ای نبودن که دو روز بعد پانکچر کنن کوچکتر بودن ، سیکل اول سه تا فولیکول داشتم و یک تخمک ازم کشیدن همون جنین شد ، سیکل دوم چهار تا فولی داشتم چهار تا هم تخمک ازم کشیدن و سه تاش جنین شد 

نگران نباش عزیزم استرس هم نمیذاره بیاد بیخیال باش دیروز رفتم پیش دکترم گفت طبیعیه ولی میمیرم و زنده ...

اع پس یعنی این ماه نشد? ایشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم. اره شایدم اشترس نمیزاره یا این داروی چرک خشک کن خوردم ازاون هستش. ولی فعلاکه هیچی. 

گلم سونو دادم دکترم گفت همه چی اوکیه داروهاتو ادامه بده بهش گفتم آ س آ رو قطع کنم  لکه بینی دار ...

خداروشکر عزیزم . انشالا به خیر و خوشی میگذرونی . نگران نباش . منم آسپرین و انوکسا داشتم که با خونریزی هردوتارو قطع کردن ولی نظر دکترت مهمه چون از وضعیتت خبر داره 

دوستان سلام کسی شیاف سیکوژست خارجی تهیه کرده بتازگی؟ و آمپول کنکسان رو زیر جلدی کجا بزنیم بهتره بازو ...

ببین من دارم نمی خوامم هرکس بخواد همینطورب بهش میدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامان سبحان خوبین ؟  دیدم تیکر دارین خیلی ذوق کردم  این سومین نی نیه؟😍😍😍

سلام عزيزم ، خيلي ممنون خانمي ، ان شا الله شما هم ايندفعه نتيجه بگيري و به زودي مامان بشي .

بله خانمي سومين ني ني هست .