2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
كدوم مركز بوديد نگفتند جنين ها از بين رفتند ؟ 

عزیرم مرکز شهر خودمون بود فقط گفتن دوام نداشت تو فریز از فریز که درآوردن از بین رفتن دوباره یه نی دیگه آوردن اونا موندن درست حسابی که توضیح نمیدن که آدم دنبال راه حل باشه  اونا فقط میگن تکرار نمیدونم چه بار روحی روانی جسمی والبت مالی داره🤔🤔😔😳😔🤔😔😳

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم دکترت نگفت علتش چیه؟من لک بینی داشتم خوب شد هفت هفته هم رفتم سونو خداروشکر دوقلو بود وهمه چیشو ...

دست راستت رو سرما دعا کن خدا نصیب کنه ماه بعد میرم پانکچر هر کاری میکنم نیت میگیرم خدا بهم دیگه اینبار دوقلو بده دیگه حوصله ندارم دارم پیر میشم ومامان نشدم 😔😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بد😔😔😔 گرید جنیناتون چی بود که گفتن ضعیفه؟

باور میکنی هیچی نمیگفتن  اصلا تا حال در کل سه دفعه پانکچر من ۹جنین انتقال دادم اصلا نگفتن خوبه بده گریدشون چیه فقط میدونم 8سلولی بودن اونم خودم از تو پروندم دیدم همین متاسفم براشون که اینقدر آدمایی مثل مارو با آزمون وخطا کارامونو انجام میدن یا میگیره میگه کارمون عالیه یا نمیگیره میگه دوباره تکرار🤔😔🤔😳😔😔🤔🤔😳😔😔

انا جون سلام

خوشحالم از اینکه پیام هاتو میبینم . من یه مشکلی مشابه مشکل شما دارم فکر کنم . بعد از انتقال آسپرین و انوکسا داشتم از هفته پنجم لکه بینی و خونریزی شروع شد بینش یکبار قطع کردم خوب شدم دوباره شروع کردم دوباره خونریزی و لکه بینیم هم شروع شده بود که بهم گفتن فعلا ادامه ندم . من از هفته یازده قطع کردم کامل الان هم آخر هفته شانزده هستم . امروز رفتم دکتر میخواست دوباره شروع کنه انوکسارو گفتم میترسم و ... گفت پس سونو آنومالی برو بعد شروع میکنیم تو سونو قبلی هم بهم گفتن جفتت عروق خونیش خیلی زیاده میترسم استفاده کنم و دوباره لکه بینیم شروع شه . شهرستانم و با این وضعیت کرونا و ... میترسم بیام پیش دکتر طرازی . به نظرت انوکسارو شروع کنم ؟شما بعدش دیگه خونریزی نکردین ؟ چه مدت قطع کردین ؟

@تورک_آنا    

عزیزم اون بنده خدا هم دقیقا مثل ما بوده، سالها در انتظار بچه، بار اول هم سقط داشت  تمام ماها و ...

😂😂😂😂خیلی باحال گفتی..انگار منتظرن یه اسپرم ببینن و شکارش کنن

من ذخیره تخمکی پایینی داشتم.تخمک کشی هم که بشه بدتر.شوهرمم که اسپرم ضعیف داشت

دیگه نمیدونم قراره چی بگیره😅

من که اصلا با جلو گیری میونه خوبی ندارم چه کنم😂

عزیزم دکترت نگفت علتش چیه؟من لک بینی داشتم خوب شد هفت هفته هم رفتم سونو خداروشکر دوقلو بود وهمه چیشو ...

میگه تو ای وی اف مخصوصا دوقلو باشی عادیه.اینجا اکثرا لک بینی داشتن

سلام خانما خوب هستین ؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ 

به من شیاف پروژسترون دادن 

الان یه ربع واژینال گذاشتم ولی احساس میکنم داره خارج میشه 

چرا اینطوری میشه؟

خداجونم شکرت       
عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن....  شرایط مارو بخونین میبینین چطور غیر ممکن ممکن میشه....  م ...

سلام تورک آنا خیلی ذوق کردم دیدم بازم به اینجا سر میزنین 

خدا دختر و پسر گلتو برات حفظ کنه😍

خداجونم شکرت       

سلام خانوما خوبین

کسی میدونه چسب جنین چیه؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍